Alma Hätönen, Jaakko Ohtonen ja Shanti-koira suuntasivat reissuun – juontaja postasi kuvaparin kolmikon pötköttelyhetkestä

Alma Hätönen pohti pitkään alastonkuvansa julkaisua – taustalla pelko somen raadollisuudesta 1:00
Alma Hätönen pohti pitkään alastonkuvansa julkaisua – taustalla pelko somen raadollisuudesta

Alma Hätönen ilahdutti someseuraajiaan hänen ja miehensä yhteiskuvalla.

Juontaja Alma Hätönen ja tämän näyttelijärakas Jaakko Ohtonen nauttivat parhaillaan yhteisestä lomamatkastaan. Rakastavaisten reissuseurana on myös heidän koiransa Shanti.

Hätönen postasi Instagram-tililleen kuvaparin reissutunnelmista. Ensimmäisessä kuvassa hän makoilee rakkaansa kainalossa. Toisessa kuvassa Hätönen ja Shanti-koira pötköttelevät vieretysten.

– On tullut matkattua ja pötköteltyä hyvässä seurassa! Terkut Saksasta, Hätönen kirjoittaa jatkaen, että pian seurueen matka jatkuu autolla kohti aurinkoisempia maisemia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Shanti on aivan maailmanmatkaajana täällä ja sopeutuu hienosti muuttuviin tilanteisiin. Oon niin ylpeä, juontaja jatkaa.

Viime syksynä radiojuontajan työstään irtisanoutunut Hätönen ja tämän näyttelijärakas rakentavat parhaillaan mökkiä.

Juontaja kertoi taannoin MTV Uutisille antamassaan haastattelussa huomanneensa rakennusprojektin aikana, että hommaa riittää, eikä kaikki suju aina suunnitelmien mukaan.

– Se käy melkein täyspäiväisestä työstä, vaikka on ammattilaiset ja arkkitehdit. Koko ajan pitää olla puhelimen päässä, tehdä valintoja ja selvittää asioita. Jos asiat menevät niin kuin on suunniteltu, pääsemme loppukesästä tekemään maanrakennustöitä ja perustuksia. Ja jos se on vuoden päästä kesäksi valmis, se on ihanaa, mutta askel kerrallaan, Hätönen kertoi kuntokeskus Fressin tapahtumassa maaliskuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat