Aurinkoiset lomakuvat julki: Sara ja Mikko Parikka nauttivat lastensa kanssa etelän lämmöstä

Sara Parikka paljastaa yksityiskohtia häistään 2:05
Katso video: Näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Parikka kertoo häistään Tähdet vs. google -ohjelmassa.

Parikat lomailivat Kanarialla koko perheen voimin.

Juontaja  Mikko Parikka ja hänen puolisonsa, sosiaalisen median vaikuttaja Sara Parikka lomailivat taannoin lastensa kanssa Kanarialla. Mikko jakoi Instagram-tililleen aurinkoisen kuvakimaran, jonka ensimmäisessä otoksessa hän ja Sara poseeraavat hymyillen etelän lämmössä.

– Oli kiva reissu, mut kiva olla kotonakin, Mikko kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kuvakimaraan on sisällytetty myös muita reissukuvia, kuten otoksia Mikosta ja parin lapsista. Myös Sara jakoi Instagram-tililleen kuvia perheen lomamatkalta. 

– Terkkuja Kanarialta! Karattiin tankkaamaan valoa, lapset on uineet päivittäin monta tuntia ja ollaan vietetty aikaa mun äidin kanssa. Hyvää ruokaa, vähän ruutuaikaa ja paljon aurinkoa. Tekee hyvää, Sara kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Perheen lomakuvia ihastellaan Instagram-postausten kommenttikentissä.

– Ihanaa lomaa koko porukalle!

– Oi nauttikaa!

– Ihania kuvia!! 

Parikat avioituivat vuonna 2014. Sara kertoi keväällä Tähdet vs. google -ohjelmassa hänen ja Mikon menneen naimisiin spontaanisti heidän esikoisensa kastetilaisuudessa. Tuolloin pari oli ollut kihloissa reilun vuoden.

– Aloimme varaamaan kirkkoa esikoistamme varten ja mietimme, että kaikki läheiset ovat silloin paikalla, että jos menisimme naimisiin. 

– Olimme todella tyytyväisiä tähän päätökseen, Sara kertoi ohjelmassa.

Kaksikon rakkaustarina lähti aikoinaan liikkeelle Salatut elämät -sarjan kuvauksista. Mikko kertoi keväällä 2022 MTV Uutisille ihastuneensa tulevaan vaimoonsa todella pian sen jälkeen, kun aloitti itse työt sarjan tuotannossa. 

– Aloitin aggressiivisen väsytystaktiikan. Kerroin Saralle mun tunteista, mihin hän tokaisi sitten, että "se menee ohi". Mutta mä olin sinnikäs! Mikko kertoi tuolloin Uutisaamun haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat