Alina Voronkova muistelee kesähäitään MTV Uutisille – viime hetken tapahtumat johtivat siihen, ettei morsian nukkunut sekuntiakaan

1:37
Alina Voronkova muistelee kesähäitään MTV Uutisille – viime hetken tapahtumat johtivat siihen, ettei morsian nukkunut sekuntiakaan

Alina Voronkova sanoi tahdon heinäkuussa. 

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova saapui perjantaina kannustamaan kanssasisariaan Miss Helsinki 2021 -finaaliin Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle yhdessä tuoreen aviomiehensä Joonas Hurrin kanssa.

Rakastavaiset sanoivat toisilleen tahdon heinäkuussa. Juhlia vietettiin Iitin Vuolenkoskella sijaitsevalla Husulan vintillä.  Avioitumisen myötä ex-missi otti sukunimekseen Voronkova Hurrin.

5:58

Alina Voronkova kertoi haastattelussa myös, mitä missititteli on hänelle antanut. katso koko haastattelu. 

Nykyisin SM-liigassa tapahtumajuontajana työskentelevä Voronkova kertoi MTV Uutisille, miltä tuore avioliitto tuntuu. 

– Sinänsä mikään ei ole konkreettisesti muuttunut, paitsi sukunimi. On ihanaa, kun toinen on siinä läsnä ja tietää, että toinen on siinä loppuelämän. Meillä on aika samanlaiset arvot ja tavoitteet, niin sitten on ihminen, kenen kanssa niitä jakaa.

Voronkova äityi muistelemaan myös hääpäiväänsä haastattelussa. Viime hetket johtivat siihen, ettei morsian nukkunut loppujen lopuksi edeltävänä yönä sekuntiakaan, katso yltä videolta!Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja