Räikkösen talli romahtanut – "Kimi joutuu kaivamaan syitä sille, miksi hän on edelleen F1-sarjassa"

Alfa Romeon viime aikojen kyntäminen F1-sarjassa testaa Kimi Räikkösen henkistä kanttia toden teolla, C Moren selostaja Niki Juusela arvioi. 

14, 17 ja 15. Siinä Räikkösen sijoitukset kolmesta viimeisestä kisasta. 

Kun tähän lisää sen, että kauden alkuun suomalaistähti ajoi neljä kertaa peräkkäin pisteille, suunta on erittäin huolestuttava.

Räikkönen puhui Kanadan GP:n jälkeen Ranskan kisaan tulevista uusista osista, mutta myös kaikki muut päävastustajat päivittävät autojaan jatkuvasti. 

– Alfa Romeon tilanne on tällä hetkellä todella vaikea. Kanadan piti lähtökohtaisesti olla parempi kisa heille, mutta tällä hetkellä en näe kovin kirkasta valoa heille tunnelin päässä. Niin sanotun keskikastin muissa talleissa tehdään tällä hetkellä todella kovaa duunia, ja vaikuttaakin, että Alfa Romeo on pudonnut vähän kelkasta. En usko, että he löytävät sellaista viisasten kiveä nopeasti, Juusela toteaa. 

Juusela ounastelee, että tämä syö Räikköstä todella paljon, mutta korostaa, ettei hän ole tekemässä mitään ennustuksia 39-vuotiaan kuskin tulevaisuudesta F1-sarjassa.  

– Veikkaan, että Räikkönen on nyt tilanteessa, jossa hän joutuu kaivamaan motivaatiota ja syitä sille, miksi hän on edelleen F1-sarjassa. Tuollaiselle mestarikuskille on aivan eri asia ajaa sijoista 8-10 kuin 16-18. Uskon, että Räikkönen joutuu pohtimaan, onko Williamsin Robert Kubicaa ja George Russellia vastaan ajaminen enää niin siistiä.  

Räikkönen on MM-sarjassa 11. sijalla 13 pisteen potillaan.


Lue myös:

    Uusimmat