Mika Salo teki Kimi Räikkösen käytöksestä synkän johtopäätöksen – "Aika välinpitämätön"

C Moren asiantuntija Mika Salo näki Kimi Räikkösen kehonkielessä jo turhautumisen merkkejä, kun suomalainen jäi kolmannessa kisassa peräjälkeen pisteittä Kanadassa sunnuntaina.

Räikkösen ja Alfa Romeon alkukausi sujui hienosti, kun suomalaiskuski ajoi neljästi peräkkäin pisteille. Tämän jälkeen suunta on kuitenkin muuttunut: Alfa Romeo on ajautunut ongelmiin.

Räikkönen ei osannut kisan jälkeen sanoa, mistä vauhdinpuute johtuu. Salo näki Räikkösen haastattelussa isoja signaaleja, kun studioemäntä Mervi Kallio kysyi aiheesta. 

– Eiköhän se (turhautuminen) ole tullut jo. Aika välinpitämätön asiaa kohtaan oli ainakin noissa kommenteissa. Kimi haluaa voittaa. Hän tietää, että tuolla autolla ei pysty voittamaan, niin ehkä hän odottaa jotain hyvää kisaa, Salo totesi. 

Pääkuvan videolla Salon, selostaja Niki Juuselan ja Kallion keskustelu Kanadan GP:n tärkeimmistä puheenaiheista. Asialistalla muun muassa Sebastian Vettelin voittosuorituksen vesittänyt aikasakko, Bottaksen asema MM-taistossa Hamiltonia vastaan ja Pierre Gaslyn tukala tilanne Red Bullilla. Alla Räikkösen haastattelu, johon myös Salo kommenteissaan viittasi. 

 

Lue myös:

    Uusimmat