Alexa, 23, putosi kuudennesta kerroksesta – yritti äärimmäisen vaarallista jooga-asentoa parvekkeellaan

Meksikolaisnainen selvisi hengissä järkyttävästä pudotuksesta.

Meksikolainen opiskelija, Alexa Terrazas, 23, oli kuolla, kun joogaaminen parvekkeella päättyi järkyttävään pudotukseen, uutisoi muun muassa uutissivusto El Imparcial.

Alexa oli tunnettu siitä, että harrasti joogaa kuudennen kerroksen parvekkeellaan. Useiden ihmisten mukaan nuori nainen käytti usein Meksikon San Pedrossa sijaitsevan asuntonsa parvekkeen kaidetta tukena jooga-asennoilleen.

Viime lauantaina yksi äärimmäisen vaarallisista asennoista oli kuitenkin koitua kohtaloksi, kun Alexan ote irtosi ja hän putosi yli 24 metrin matkan jalkakäytävälle. Naapureiden mukaan Alexa oli harjoitellut asentoa, josa hän roikkui ylösalaisin.

Ensihoitajat tekivät voitavansa, jonka jälkeen nainen kiidätettiin sairaalaan. Murtumia jalkoihinsa, käsivarsiinsa, lantioonsa ja päähänsä saaneen naisen leikkaus kesti 11 tuntia. Brittimedioiden mukaan naiselta olisi murtunut jopa 110 luuta. Kävelemään Alexa pystyy kenties vasta kolmen vuoden päästä.

Joidenkin mediatietojen mukaan tämä kuva olisi otettu hetkeä ennen putoamista. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Alexan parvekkeen kaide todettiin vahingoittumattomaksi ja tapahtuma onnettomuudeksi. Nainen itse on vielä sairaalassa kriittisessä tilassa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja