Aleksandr Ovetshkin palasi Venäjälle – "En voi edes kuvitella, millaista se olisi ollut 1990-luvulla"

Washington Capitalsin kausi päättyi pettymykseen jääkiekon NHL:ssä, kun Florida Panthers oli ensimmäisellä pudotuspelikierroksella parempi voitoin 4-2. Aftonbladet kertoi, että venäläinen Aleksandr Ovetshkin palasi jo takaisin Venäjälle maanantaina.

Ovetshkinin kauden saldo runkosarjassa oli 50+40=90 tehopistettä 77 ottelussa. Pudotuspeleissä tehopisteitä tuli 1+5. Ovetshkin puhui kauden viimeisessä mediatilaisuudessa läheisistään ja kuinka nykyteknologia on antanut mahdollisuuden olla paremmin yhteydessä Venäjällä olevaan perheeseen.

– Onneksi on olemassa tekniikkaa, jonka avulla voin nähdä ja puhua lasteni kanssa. En voi edes kuvitella, millaista oli elää 1990-luvulla, kun piti kirjoittaa kirjeitä. Se olisi ollut paljon vaikeampaa. Nyt lapseni tietävät yhä, että kuka olen, Ovetshkin sanoi.

36-vuotias Ovetshkin kertoi, että aikoo valmistautua ensi kauteen kotimaassaan Venäjällä. Vladimir Putinin läheisenä ystävänä tunnettu Ovetshkin sai kauden aikana kritiikkiä, koska hän ei ole tuominnut Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Hän oli todennut, että haluaisi ihmisten voivan elää rauhassa ja toivonut sodan loppumista.


Lue myös:

    Uusimmat