Aleksander Barkov synkeänä tylyn NHL-kylvetyksen jälkeen – "Vastustaja rupesi dominoimaan"

Aleksander Barkov murskatappiosta: Tämä ottelu on unohdettava 1:38
Aleksander Barkov kommentoi synkkänä Floridan 1-6-tappiota.

Florida Panthersin riemu vaihtui viidessä päivässä Torontoa vastaan päälaelleen. Aleksander Barkov oli synkeissä tunnelmissa 1-6-tappion jälkeen.

Lauantaina Florida voitti Toronton Barkovin hattutempun siivittämänä, mutta viime yönä kyyti oli kylmää. Toronto takoi kolme maalia ylivoimalla ja taululla oli pelin jälkeen lukemat 6-1. Suomalaishyökkääjä Henrik Borgström teki Floridan ainoan maalin, ensimmäisensä kauden kolmannessa pelissä.

– Alku oli ihan hyvä meiltä, energia oli hyvä. Muutama paikka oli, itselläkin pari hyvää paikkaa tehdä, mutta ei uponnut tällä kertaa. Vastustaja teki muutaman maalin ja sitten vähän niin kuin rupesi dominoimaan, Barkov summasi MTV Urheilulle.

Floridalla oli vaikeaa sekä yli- että alivoimalla, vaikkakin Borgströmin maali syntyi ylivoimalla.

(Artikkeli jatkuu videon alla)

2112 Henrik Borgström pelin jälkeen (1)


– Vastustaja sen teki vaikeaksi. Toki omiin virheisiinkin kaaduttiin, ei päästy alueelle ja tehty sovittuja asioita. Sitten kun oli paikkoja, ei ehkä ammuttu tarpeeksi. Ei tässä oikein muuta voi, kuin kuin unohtaa tämä ja uutta kohti, Barkov totesi.

Florida on jämähtänyt itäisen konferenssin toiseksi viimeiseksi. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan on matkaa yhdeksän pistettä, joten kurssin kääntämiseen on vielä aikaa. Joulua ennen on tärkeät pelit oman divisioonan Detroitia ja lännen toiseksi viimeistä Chicagoa vastaan.

– Tässä vaiheessa kautta ja siinä tilanteessa missä me olemme, jokainen peli on tärkeä. Yritetään saada joka pelistä kaksi pistettä. Seuraava peli ei ole poikkeus, niillä (Detroit) on hyvä joukkue ja divisioonapeli, eli neljän pisteen peli. Pitää olla valmis heti alusta, kapteeni summasi.

Lue myös:

    Uusimmat