Aleksander Barkoville uran toinen hattutemppu – yksi osumista herkkupala, josta voi tulla vuoden maali!

Huomenta Suomen Tulosruutu 0:39
Videolla Barkovin hattutemppu.

Florida Panthersin Aleksander Barkov otti homman haltuun ja iski tehot 3+1 voittopelissä (6–3) Montreal Canadiensia vastaan. Barkovin toista maalia kelaillaan koosteissa vielä pitkään.

Barkov oli tulessa koko ottelun, mutta 4–3-osuma oli monista hienoista suorituksista kaikkein komein. Barkov veivasi toisessa erässä ahdistettunakin kiekon omien jalkojen välistä Carey Pricen maaliin.

Barkov teki avausosuman neljännellä minuutilla, kun maalilla seisoi vielä Antti Niemi.  Barkovin syöttöpiste tuli 3–1-osumaan, jonka teki Frank Vatrano. Hän suti luukulta vielä vapauttavan 5–3-osuman kolmannessa erässä.

Barkov sai luonnollisesti ottelun ykköstähden. Hattutemppu oli hänen uransa toinen.

– Olen onnellinen, mutta tärkeintä, että saimme kaksi pistettä, Barkov totesi seuran Twitter-sivuilla tuttuun nöyrään tyylinsä.

Barkov kertoi NHL.comissa, että hän on nähnyt vastaavia maaleja YouTubessa.

– Olen yrittänyt temppua varmaan 17 kertaa urallani. Se toimi nyt ensimmäistä kertaa, joten olen onnellinen.