Aleksander Barkov hykerteli erityisestä näystä pudotuspeleissä: "Uskomatonta"

3:13
Uutisaamun Tulosruutu raportoi NHL-yön tapahtumista.

Rajoitusten keventymisen myötä 9 646 katsojaa seurasi Florida Panthersin pudotuspeliavausta Tampa Bay Lightningia vastaan jääkiekon NHL:ssä. Panthers-kapteeni Aleksander Barkov hykerteli kotiyleisöstä, vaikka ottelu päättyikin Floridan 4–5-tappioon.

Panthersin BB&T Centerin korona-aikainen kapasiteetti tuplattiin pudotuspeleihin noin 50 prosenttiin sen maksimista, minkä myötä halliin voidaan ottaa nyt lähes 10 000 silmäparia. Katsojat loivat Floridan pudotuspeliavaukseen kehutusti tunnelmaa.

– Se oli uskomatonta. Ihoni meni kananlihalle ennen peliä kansallislaulun aikana. Se oli niin mukavaa. Tämän haluaa tapahtuvan joka pelissä, ja tulemme tekemään parhaamme kaukalossa. Saimme paljon kannustusta faneiltamme ja rakastimme sekä arvostimme sitä, Barkov sanaili ottelun jälkeen.

Barkov tykitti lyöntilaukauksellaan avauserässä ylivoimalla Floridan 1–1-tasoituksen ja syötti myöhemmin Carter Verhaeghen viimeistelemän Panthersin 2–1-johtomaalin.

Tampa kairasi jännittävästä taistosta kuitenkin lopulta 5–4-voiton johtotähtinään tehot 2+1 latonut venäläishyökkääjä Nikita Kutsherov ja kolme syöttöpistettä kirjauttanut ruotsalaispuolustaja Victor Hedman.

– Olemme jo menneet eteenpäin, Barkov sanoi.

Barkov huomautti sarjan olevan pitkä. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa, ja "mitä vain" voi suomalaisen sanojen mukaan tapahtua.

– Tiedän, että tämä on syvältä, mutta näin tapahtui. Meidän täytyy nyt keskittyä seuraavaan otteluun. Meillä oli joitain hyviä momentumeja pelissä, mutta meidän täytyy oppia puolustamaan vähän paremmin. Muutoin pidin yrittämisestämme, Barkov analysoi ja lisäsi joukkueensa pelanneen viidellä viittä vastaan hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja