Patrik Laine ärähti omilleen: "Se oli noloa"

Winnipeg Jetsin NHL-tähti  Patrik Laine kunnostautui Calgary Flamesia vastaan maalinteossa kahdella osumallaan, mutta suomalaistähti ei voinut olla omiensa kokonaisesitykseen tyytyväinen. Calgary karkasi avauserässä 5–1-johtoon ja nappasi lopulta 6–3-voiton.

Pääkuvan videolla juttua NHL-yön suomalaisonnistumisista.

Jetsin ilta alkoi lähes unelmallisella tavalla, kun Brandon Tanev iski avausmaalin vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Loppuerä oli kuitenkin karmaisevaa ryöpytystä, kun Calgary painoi viisi maalia ja karkasi 5–1-johtoon.

– Se oli minusta noloa. Tämä ei ole Winnipeg Jets, tämä ei ole sitä, millä tavalla me haluamme pelata tätä peliä. Heikkoa. Emme voi antaa tuon tapahtua uudestaan, Laine sanoi avauserästä toimittajille.

Laine nosti Winnipegin peliin mukaan kahdella ylivoimamaalillaan: ensin tykki lauloi toisen erän lopussa Blake Wheelerin syötöstä ja sitten 46 peliminuutin jälkeen Dustin Byfuglienin tarjoilusta. Winnipeg oli enää kahden maalin päässä 3–5-tilanteessa.

Laineen mukaan Winnipeg yritti huolimattoman avauserän jälkeen pelata yksinkertaisemmin ja ampua enemmän. Ylivoimalla onnistuminen toi suomalaisen mukaan "momentumia".

– Pystyimme luomaan paikkoja yhä sen jälkeen. Se oli edelleen kahden maalin peli. En vain saanut enempää maaleja, kuudesti ottelussa laukonut Laine sanoi.

Ottelun viimeisen häkin naulasi Calgaryn Derek Ryan tyhjään uuniin.

Lue myös:

    Uusimmat