Mainos

Alastomien opiskelijoiden kuvauksesta sakot

Vietnamilainen 20-vuotias opiskelija tuomittiin keskiviikkona Lahdessa 70 päiväsakkoon salakatselusta. Hän kuvasi ilmeisesti uteliaisuuttaan suihkussa kävijöitä opiskelija-asuntolassa.

Tekosarja paljastui, kun pienen pyörivän videokameran kiinnitys petti helmikuussa. Suihkussa ollut pariskunta arveli kojetta mp-soittimeksi ja vei sen poliisille. Poliisi totesi muistikortin kokoisen laitteen videokameraksi.

Vietnamilainen ei ollut näyttänyt materiaalia muille. Hän poisti tiedostot ennen poliisin tuloa, mutta tekninen tutkinta pystyi palauttamaan kuvat. Materiaalia oli kertynyt parin kuukauden aikana kolme neljä tuntia, mistä tunti käsitteli alastomia ihmisiä.

Nuori mies aloitti kuvauskokeilun omassa kylpyhuoneessaan ja jatkoi kuvaamista opiskelija-asuntolan kahdessa saunassa. Koska kameran kapasiteettia riitti vain 40 minuutiksi, hän selvitti etukäteen netistä tilojen varaukset ja kävi asentamassa laitteen suihkun vaiheille.

Kuviin osui viisi naista ja yksi mies. He saavat henkisistä kärsimyksistä korvausta yhteensä yli 9000 euroa.

Suurimpaan, 3000 euron korvaukseen oikeutettiin vietnamilainen nainen, sillä syytettykin myönsi alastomuuden kotimaassaan suuremmaksi tabuksi kuin Suomessa. Muut kuvatut saavat 1500 euroa lukuunottamatta yhtä asianomistajaa, joka pyysi ja sai satasen.

Opiskelijan sakot tietävät liki 500 euron laskua. Lisäksi hän menetti Suomen valtiolle tietokoneensa ja kameransa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.