Älä yllätä naista lomamatkalla – lue, miksi!

Yllätysreissu Pariisiin kuulostaa romanttiselta kenen tahansa mielestä, mutta käytännön tasolla yllättävä matka ei ainakaan naista innosta. Uuden tutkimuksen mukaan naiset vihaavat yllätysreissuja, koska haluavat valmistautua matkaan kunnolla.

Miehet uskovat saavansa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin, jos keksivät yllättää naisen viikonloppureissulla tai lomamatkalla etelään. Uuden tutkimuksen mukaan 60 prosenttia naisista kuitenkin vihaa yllätyksiä. Kolmasosa vastanneista paljasti, että he olisivat erittäin närkästyneitä, jos kumppani päättäisi yllättää heidät lomamatkalla. Miksi? Koska valmistautumisaikaa reissuun ei olisi!

British Airwaysin teettämän tutkimuksen mukaan keskivertonainen haluaa seitsemän päivää ja 11 tuntia aikaa jopa lyhyeen reissuun valmistautumiseen. Aika käytetään mukaan otettavien vaatekertojen suunnittelemiseen, joihin käytetään ainakin kolme shoppailureissua. Myös töihin halutaan etsiä tuuraaja tuossa ajassa.

Romanttiset reissut ovat siis tervetullutta piristystä arkeen, mutta jos nainen ei saa valmistautumisaikaa, voi koko matka mennä pilalle. Tärkeimmät ennen matkaa hoidettavat asiat ovat mukaan pakattavat kauneustarvikkeet, sovittujen menojen peruutukset ja sen varmistaminen, että mukaan on todella pakattu kaikki oleellinen. Tutkimuksen mukaan naiset haluavat reissulle mukaan ainakin yhdeksän eri asukokonaisuutta. Yksi neljästä naisesta sanoi, että koko matka menisi pilalle, jos jokin oleellinen asia jäisi pakkaamatta mukaan. Tämän takia ei ole suositeltavaa, että mies pakkaisi pahaa aavistamattoman naisen laukun tämän puolesta.

Tutkimus paljasti kuitenkin myös sen, ettei naisilla ole syytä huoleen. Neljä kymmenestä naisesta nimittäin vakuutti, ettei yllätyslomamatkan suunnittelu edes juolahtaisi heidän kumppaniensa mieleen. Neljäsosa naisista sanoikin, että takeaway-ateria on heidän kumppaniensa käsitys spontaanista eleestä.

Tutkimusta varten haastateltiin 2000 naista.

Mitä naiset haluavat tehdä ennen lomamatkaa:

1. Suunnitella asukokonaisuuksia

2. Selvitellä, kenelle työasiat delegoidaan

3. Tutkia lomakohteen tarjontaa

4. Tyhjentää jääkaapista kaikki pilalle menevä

5. Shoppailla lomaa varten

6. Peruuttaa sovitut tapaamiset

7. Käydä kampaajalla

8. Fiilistellä tulevaa reissua kavereiden kanssa juttelemalla

9. Käydä kauneushoidoissa

10. Syödä kevyemmin, jotta bikineissä oleskelu tuntuisi mukavammalta


LUE MYÖS:
AVA

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja