Älä pilaa orastavaa suhdetta – sorrutko sinä näihin tekstarimokiin?

Tekstiviestien lähettelyn luulisi olevan nykyään helppo homma, mutta tapaillessa uutta kumppania, se voi olla yllättävänkin haastaavaa. Lue, mitkä ovat tekstiviestien lähettelyn alkeellisimmat virheet.

Vaikka tekstiviestejä on pystynyt lähettelemään jo parikymmentä vuotta, muutamassa kohdin menee joskus pieleen. Oletko sinä joskus pommittanut mahdollista deittikumppaniasi lukuisilla tekstiviesteillä tai leikkinyt vaikeasti tavoiteltavaa jättäen vastaamatta viesteihin?

Cupid.com otti selvää, mikä ihmisiä eniten ärsyttää treffailun ja tekstiviestien yhdistelmässä. Kyselyssä selvisi, että eniten raivostuttavat ihmiset, jotka lähettelevät aivan liikaa viestejä, mutta ärsytystä aiheuttaa vastaavasti myös se, jos viestin vastaanottaja ei vastaa tarpeeksi ripeästi viestiin.

Sen sijaan tekstailusta tekee erityisen mahtavaa seksiviestien lähettely, jota kyselyn mukaan harrastaa niin 79 prosenttia miehistä kuin 70 prosenttia naisistakin.

Yleisesti ottaen ihmiset pitävät enemmän tekstiviestien lähettelystä kuin soittamisesta, mutta kysely paljastaa, että suhteen edetessä miehet haluavat kuitenkin mieluummin soitella kuin näpytellä viestejä. Treffien jälkeen kummatkin sukupuolet odottaisivat vuorokauden ennen uutta yhteydenottoa.

Mitä sitten, kun suhde päättyy? Onko parempi erota kasvotusten vai onko nykyään sallittua päättää orastava suhde viestillä? Yllättäen naiset pitivät suhteen päättämistä tekstiviestillä hyväksyttävämpänä. Jopa 39 prosenttia naisista sanoi, että tekstiviestillä eroaminen on jotain, mitä he itse voisivat tehdä.

– Tekstailulla on paikkansa deittailussa. Se voi olla mahtava tapa kommunikoida, jos olet liian ujo puhuaksesi ja myös mahtava tapa rikkoa jäätä treffien jälkeen, sanoo Sean Wood Cupidilta.

– Sille on kuitenkin aikansa ja paikkansa. Joskus mikään ei voi korvata kasvokkain keskustelua.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk.

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja