Mainos

Annoitko pakit Tinderissä? Mies voi kohta vainota sinua Instagramissa – ahdistavalle ilmiölle on jo nimikin

Vuonna 2015 Tinder salli käyttäjiensä linkittää Instagram-tilinsä sovellukseen. Siitä alkoivat ongelmat, joiden syynä ovat yleensä miehet. 

Jos käytät Tinderiä, luulet varmasti, että pyyhkäisy vasemmalle kadottaa kumppaniehdokkaan ikuisiksi ajoiksi. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole!

Pakit saaneet ihmiset ovat jäljittäneet hylkääjiään kuvapalvelu Instagramissa siinä määrin, että ilmiölle on jo oma nimikin: Tindstagramming.

Vuonna 2015 Tinder salli käyttäjiensä linkittää Instagram-tilinsä Tinder-sovellukseen, kertoo Nymag.com. Tietoja käyttävät hyväkseen ihmiset, joille potentiaalinen ihastus on sanonut sovelluksessa "ei". Pakit saanut henkilö, yleensä mies, etsii ihastuksensa Instagram-tilin ja alkaa viestitellä tälle.

Twitter-käyttäjä Lindsay Bluth sai miehiltä viestejä jo vuonna 2016. Viesteissä luki esimerkiksi: "Miten menee? Näin profiilisi Tinderissä ja halusin heittää sinua viestillä ja sanoa hei" sekä "Onko sinulla onnea siellä? Siis Tinderissä".

– Tätä osiota kutsun nimellä "pojat, joilla ei ole mitään mahdollisuuksia, löysivät minut Tinderistä ja päättivät livahtaa Instagramin yksityisviesteihin", Bluth  kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Mikäli viesteihin vastaa ja torjuu lähentymisyrityksen, vastaus on yleensä karu. Twitter-käyttäjä Madison Killian ei suostunut miehen lähestymisyritykseen, jolloin mies ilmoitti, että olisi seksin jälkeen jättänyt hänet joka tapauksessa.

– He (viestittävät miehet) luovat superällöttävän vaikutelman, eivätkä selvästi kunnioita rajoja, vaan he viestittelevät sinulle, vaikkette saaneet matchia (Tinderissä). Se yksi, jolle vastasin, suuttui pakeistani niin, että kirjoitti valeilmoituksen Craigslist-myyntisivulle ja liitti siihen Instagram-tilini, ja heräsin noin 15 kiimaisen kundin viestittelyyn, Killian kuvailee.

Tinder-käyttäjä Katie Meuser antoi pakit miehelle, joka yritti Instagramin viesteissä vakuuttaa olevansa "romanttinen" karmivan sijaan. Mies jatkoi viestittelyä kaksi vuotta kieltävästä vastauksesta huolimatta!

Ratkaisuksi ongelmaan on ehdotettu esimerkiksi Instagram-tilien poistamista Tinderistä. Ongelma Tindstagrammingissa on kuitenkin syvemmällä: minkään tilin linkitys tai sen poistaminen ei karkota miestä, joka ei usko, kun nainen sanoo "ei".

***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.