Älä levitä paniikkia lapsiin! Amerikkalaisisä jakoi 8-vuotiaan Olivian muistilistan koronaan liittyen: "Minua vähän pelottaa..."

Greg jakoi 8-vuotiaan tyttärensä "koronaohjeet" nettiin muistuttaakseen vanhempia siitä, ettei pandemiasta ja koronakuolemista kannattaisi keskustella lasten kuullen.

Australialaisisä haluaisi muistuttaa muita vanhempia siitä, ettei koronaviruspaniikkia kannata tartuttaa lapsiin. Greg Hughes jakoi oman lapsensa "koronamuistilistan", kertoo UniLad.

Olivia teki itselleen "koronavarautumisohjeen"

Greg ylläpitää isyyteen liittyvää Dad Minus One -Facebook-sivua, jolle hän jakoi 8-vuotiaan Olivia-tyttärensä kirjoittaman listauksen.

Paperille lapsi on kirjoittanut "COVID-19 valmistaudu" -otsikon ja sen alle listannut toimintoja, kuten "kerää varantoja", "pese käsiä" ja "älä mene isoihin tapahtumiin".

Olivia teki lappuun myös listan harrastuksistaan ja kirjoitti tuntemuksiaan.

– Minua vähän pelottaa, mutta olo on myös hyvä. Mutta oloni on aina parempi, kun ajattelen "yksikään lapsi ei ole kuollut siihen", mutta meille pitäisi antaa vähän vapaapäiviä, jos tämä vie lomia, Olivia kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tässä syy, miksi minun täytyy lakata puhumasta niin paljon pandemioista..."

Greg halusi jakaa kuvan muistuttaakseen muita vanhempia siitä, että lapsi näkee ja kuulee kaiken.

– Tässä toinen syy, miksi minun täytyy lakata puhumasta niin paljon pandemioista ja koronaviruksesta, Greg sanoo.

Jo aiemmin hän jakoi syyn numero yksi: hänen Lucy-tyttärensä oli yrittänyt luistaa huoneensa siivoamisesta ja väittänyt, että on sairastunut koronavirukseen. Jo tuolloin Greg totesi, että pandemiakeskusteluja lasten kuullen kannattaisi kenties vältellä.

"Minusta kuulostaa siltä, että tämän kirjoittaminen oli hänelle hyväksi"

Seuraajiltaan Greg on kuitenkin saanut kannustusta. Olivian lista ja kirjoitukset vaikuttivat muiden mielestä siltä, että perhe on osannut käsitellä vaikeaa tilannetta rakentavasti.

– Minusta kuulostaa siltä, että tämän kirjoittaminen oli hänelle hyväksi. Hän koki voivansa hallita tilannetta tekemällä listan ja kirjaamalla tunteensa ylös, Megan Zorichsanoo.

– (Tämä on) hieno todiste siitä, miten upeasti olen valmistellut tyttöä aiheuttamatta paniikkia, Kim Hureau kehuu.

– Tyttö on paljon järkevämpi kuin osa kirkuvista taistelijoista, joita näemme uutisissa, Meleese Pollock sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja