Älä kokeile tätä kotona! Koronakotoilu toi eteen uuden kauneusongelman: "Hankkiuduin todella humalaan ja tein itse omat akryylikynteni..."

3:11
Fiona, 26, sairastui koronaan. Oireet iskivät pahasti, vaikkei nuori amerikkalaisnainen kuulu mihinkään riskiryhmään. Videolla hän kertoo kokemuksestaan.

Miltä sinun kyntesi näyttävät juuri nyt? Koronaviruseristys on tuonut mukanaan myös erikoisen kauneusongelman...

Koronan vuoksi moni on luopunut ylimääräisistä ihmiskontakteista. Tämä tarkoittaa myös kynsihuoltoa, ja nyt sosiaaliseen mediaan onkin ilmestynyt kuvia hupaisista "karanteenikynsistä", kertoo The Sun.

Miten sujuu kynsien laittaminen itse?

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Moni on vasta kotona istuessaan ymmärtänyt, ettei upeita kynsiä saa aikaan aivan helposti, ainakaan ilman koulutusta ja asianmukaisia välineitä!

– Karanteeni-minä tekee omat akryylikyntensä, koska kaikki salongit ovat kiinni, Twitter-käyttäjä jasmine valitteli itkuemojien kera.

Kuvassa näkyvät sottaisesti lakatut kynnet.

Jasmine ei kuitenkaan ole tuskansa kanssa yksin, sillä moni on yrittänyt laittaa omat kyntensä – ja epäonnistunut hauskalla tavalla!

Tältä karanteenikynnet näyttävät:

"Karanteeni, päivä 4: Hankkiuduin todella humalaan ja tein itse omat akryylikynteni, heräsin ja minulla on pidemmät kynnet kuin koskaan". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kahdet karanteenikynnet. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tältäkin karanteenikynnet voivat näyttää. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olethan valmis vaikuttumaan siitä, miten kauheilta kyntesi näyttävätkään"

Moni somekäyttäjä vannookin, että menee heti koronakriisin loputtua kynsihoitoon. Tilanteesta on onneksi löytynyt myös huumoria.

– Kaikille, jotka eivät pääse ammattilaisen kynsihoitoon karanteenin aikana, tarjoan teille palveluitani. Teen teille parhaat "mitä hittoa"– taaperon ensimmäinen meikkisetti -tyyliset kynnet, jotka teillä koskaan on ollut. Olethan valmis vaikuttumaan siitä, miten kauheilta kyntesi näyttävätkään, käyttäjänimi @ImAnnaNow vitsailee.

Näin viilaat kynnet oikeaoppisesti:

1:28

Lähteet: Thesun.co.uk, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja