Mainos

Älä karkaa sängystä! 5 tapaa luoda läheisyyttä välillenne seksin jälkeen

Läheisyyden ei tarvitse loppua heti seksin jälkeen.

Moni kaappaa kumppaninsa vielä lusikkaan seksin jälkeen, jotta hyvä, läheinen fiilis ei hiipuisi välittömästi seksin jälkeen tiehensä. Kaikki eivät kuitenkaan voi sietää kömpelöä lusikka-asentoa, jossa toisen hiukset saattavat tulla suuhun, ja läheisyys lähinnä hikoiluttaa. 

Vaikka kumppanisi ei olisikaan lusikka-asennon suurin ystävä, voitte aina kokeilla muita vaihtoehtoja läheisyyden luomiseksi.

Women's Health -sivuston haastatteleman holistisen psykoterapeutin, Rebecca Hendrixin, mukaan seksin aikana luodaan oma kahdenkeskinen kupla. Ja mikä tahansa läheisyyttä luova asia pitää teidät kuplassa. Vaikka haliminen seksin jälkeen ei siis kiinnostaisi, on muitakin vaihtoehtoja. Testatkaa nämä viisi!

1. Olkaa mukavasti

Sängystä ei tarvitse hypätä heti pois, vaikka ei haluaisikaan halailla. Pysykää sängyssä ja katsokaa hyvä elokuva tai vain makailkaa vierekkäin sanaakaan sanomatta.

2. Menkää suihkuun

Seksi voi olla tahmaista ja hikistä. Seksin jälkeinen suihku voikin olla hyvä idea, kunhan teette sen yhdessä!

3. Jutelkaa

Maatkaa vierekkäin ja nauttikaa yhteisestä, keskeytyksettömästä ajasta yhdessä. Seksin jälkeinen rento ja haavoittuvainen olo on omiaan hyville keskusteluille. Mitä enemmän ja henkilökohtaisempia asioita keskustelette, sitä läheisemmäksi tunnette olonne.

4. Pussailkaa

Vuonna 2014 tehty tutkimus paljasti, että suudellessa aivot aktivoituvat, mutta aivoaallot ovat myös synkassa kumppanin kanssa. Se on aivan uusi läheisyyden taso.

5. Pitäkää hauskaa

Jos romanttisuus ei ole teidän juttunne, pitäkää hauskaa. Pelatkaa korttia tai käänteistä strippipokeria – eli pukekaa vaatteita yllenne!

***

1:37

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.