Älä jää jälkeen – nämä ovat vuoden 2013 kuumimmat häätrendit

Oletko menossa naimisiin tänä vuonna? Onneksi olkoon! Nyt on hyvä aika kurkistaa vielä kuluvan vuoden häätrendeihin.

Vaikka olisitkin jo lähettänyt tietynväriset kutsukortit häävieraille, ehtii hääjuhlan teemaa ja -väriä vielä muuttamaan niin tarvittaessa. Häiden suunnittelussa tärkeintä on pitää mielessä omat toiveet ja ajatukset siitä, millaiset ovat ihanimmat häät. Vuosi 2013 antaa hääpareille mahdollisuuden joko tehdä aikamatkan menneeseen, tai pysyä vankasti tässä päivässä. Nauti häätrendeistä ja poimi omat suosikkisi kesän juhliin.

Nykyaika = persoonallisuus

Hääsuunnitteluun tarkoitetut applikaatiot, sosiaaliset kuvapankit ja lahjalistat ovat alkaneet valloittaa maailmaa. Nykyaikainen hääpari löytää paljon tarpeellista tietoa ja apua mobiilipalveluista.

Tämän päivän tekniset mahdollisuudet, paikalliset liikkeet ja Pinterestin tyyppiset ideapankit mahdollistavat uudenlaisen luovuuden hääsuunnittelusta. Enemmän persoonaa ja vähemmän kaikkea totuttua on yksi vuoden 2013 häätrendeistä.

Sosiaalisen median morsian

Teknologialla on tärkeä rooli vuoden 2013 häissä. Yksi tärkeistä asioista on mahdollisuus käyttää hääkuvienjakoapplikaatiota, jolla saat kuvat nopeasti itsellesi. Esimerkiksi Snapable -sivuston avulla voit luoda oman online-albumin. Voit pyytää häävieraita lisäämään ottamansa kuvat albumiisi heti häissä kuvanottohetkellä.

Kakku vs. miniherkut

Pienet herkkumaistiaiset antavat mahdollisuuden tarjota vieraille useita erilaisia makuja. Pienet maistiaiset minikoossa myös näyttävät upeilta ja tyylikkäiltä. Vieraat tykkäävät mahdollisuudesta maistella erilaisia herkkuja voileivistä virvokkeisiin ja jälkiruokiin.

Hääkakkua tullaan tuskin koskaan kokonaan syrjäyttämään, mutta vaihtoehtojakin sille on. Pariskunnat ovat alkaneet suosio miniherkuilla varustettua jälkiruokapöytää ison kakun sijaan. Pienet kuppikakut, suklaaleivokset ja muut jälkiruoat mahdollistavat ihanan monipuolisen herkuttelun hääjuhlan ohessa.

Lahjatoiveet

Suuret tavaratalot eivät ole enää trendikkäin lahjalistojen sijoituspaikka. Nyt tärkeää on aika. Voit esimerkiksi tehdä lahjalistan toiveesta päästä illalliselle tai kokkauskurssille kumppanin kanssa, tai tilata suosikkiviinejäsi häälahjaksi.

Tiimityöskentely

Vanhempien ja ystävien vaikutus hääsuunnitteluun on menneen talven lumia. Tänä päivänä itsenäinen hääpari osaa tehdä itse päätöksensä, ja vastaanottaa tuen kun sitä tarvitsevat. Vaikka morsiamet ovat pääroolissa suunnitteluprosessissa, älä odota sulhasten jäävän sivuun. Tänä vuonna sulhaset haluavat tehdä morsiamensa onnelliseksi. Kaikki päätökset tehdään tiimityönä.

Hauskanpito

Hauskanpito on tänä vuonna yksi avainsanoista. Itsenäisten pariskuntien tyyliin kuuluu pitää hauskaa ja nauttia elämästä sekä häistä. Häät ovat yksi parisuhteen kohokohdista, ja se vietetään rennosti juhlien.

Rentoa aikaa hääparille ja vieraillet

Vuonna 2013 hääjuhlien ei kuulu olla liian tiukkapipoisia tai liian virallisia. Hääjuhlassa onkin tärkeää, että vieraat voivat oleskella myös ruokapöydän ja tanssilattian ulkopuolella. Pidä siis huoli, että juhlapaikalta löytyy lounge tai vastaava tila yhdessä oloon ja jutusteluun.

Hääteemoista mintunvihreä, luonnonvihreä ja 20-luku ovat trendikkäimpiä vuonna 2013. !

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja