Älä äiti itke! Helpotimme elämääsi, listasimme parhaat äitienpäiväbiisit

Listasimme liikuttavimmat ja menevimmät äitienpäiväkappaleet.

MTV Lifestyle on myös Spotifyssa! Äitienpäivän kunniaksi listasimme liikuttavimmat ja menevimmät äitienpäiväkappaleet.

Äideistä parhain

Kyynelkanavat avaava käännösiskelmä, jonka kenties tunnetuin tulkitsija on Jari Huhtasalo. Kolmetoistavuotias Huhtasalo tuli tutuksi MTV:n lasten laulukilpailussa.

Minä olen muistanut

Minä olen muistanut sinut kipuna kiivaana, suruna sielussain, valona yössä vain, valona yössä vain... Onko haikeampaa kappaletta kuin tämä?

Spice Girls – Mama

Mel B:n ideaan perustuva balladi äidistä. Mel C kuvasi kappaletta kertomukseksi teini-ikäisestä, joka on "kauhea lehmä" äitiään kohtaan. Kun teiniangsti menee ohi, sitä ymmärtää, että äiti halusi vain rakastaa!

Pelle Miljoona Oy – Älä äiti itke

Älä äiti itke, vaikka tukkani siniseksi värjäsin, enkä mennyt armeijaan. Lohdutuskappale kaikille mahdottomien teinien äideille. Kertoo jotakin nuoresta voimasta: älä äiti itke, älä äiti itke, sillä poikas on kunnon poika, kun hän löytää paikkansa tässä maailmassa.

Fountains of Wayne – Stacy's Mom

Äiti ei aina leivo pullaa, hoida puutarhaa ja peittele lapsia sänkyyn. Stacy's Mom kertoo Stacyn kuumasta äidistä, josta teini-ikäiset pojat haaveilevat. Että siitäs saitte, äitikin saa olla kuumis!

Queen – Mother Love

Viimeinen kappale, jonka Freddie Mercury koskaan lauloi. Itkuhan tässä pääsee.

The Lonely Island – Motherlover (feat. Justin Timberlake)

Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu huumoribändi värvää videoihinsa julkimoita. Miesten teos Motherlover on aivan oma lukunsa äitienpäiväkappaleiden maailmassa.


Mikä kappale puuttuu listasta ja miksi? Kommentoi!

Osittainen lähde: Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat