Aamulehti: Tamperelaisen opiskelija-asuntolan ilmoitustaululle ilmestyi mystinen varoitus saunatiloihin kätketystä kamerasta: "Oli mielenkiintoista katsella videoita"

Tampereen opiskelija-asuntosäätiön (Toas) opiskelija-asuntolan ilmoitustaululle ilmestyi joitain päiviä sitten paperilappu, jossa kerrotaan saunatiloista löytyneestä kamerasta, kertoo Aamulehti

Toasin Markuksentorin opiskelija-asuntojen ilmoitustaululle jätetyssä lapussa kirjoitetaan, että ilmoittaja on löytänyt saunatiloihin kätketyn kameran ja ottanut sen haltuunsa. 

– Hei sinä, joka ovelasti kätkit kameran saunatiloihin. Oli mielenkiintoista katsella videoita, lapussa sanotaan kohdistaen viesti kameran kätkijälle. 

Lapussa myös kerrotaan kirosanoin höystettynä, että ilmoittaja aikoo pitää kameran. Hänen mukaansa nauhoilla näkyy, kuka kameran on alunperin asetellut paikoilleen ja että ilmoittaja tietää hänen henkilöllisyytensä. 

Toasin toimitusjohtaja Kirsi Koski kertoo Aamulehdelle, että asiasta on ilmoitettu poliisille, ja sen lisäksi heidän oma kiinteistöosastonsa selvittää asiaa. Koski ei kommentoi, onko Toasin tietoon tullut, että opiskelijoita olisi todella kuvattu salaa. 

Saunatilat ovat Aamulehden mukaan kaikkien Toasin asukkaiden käytössä, ja he pääsevät niihin omilla kotiavaimillaan.

Jos saunatiloissa todella on kuvattu, kameran asettaja on mahdollisesti syyllistynyt salakatseluun tai sen valmisteluun. Hän on voinut syyllistyä rikokseen myös siinä tapauksessa, että kamera ei ole ehtinyt kuvata mitään, mutta sitä on yritetty. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja