Uimahallilta selväsanainen ohjeistus pallien kuivaamisesta: "Kiitos."

Kaarinan uimahallin ohjeistuslappunen on hauskuuttanut sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median palveluissa on kiertänyt kuva Kaarinan uimahallissa olleesta lappusesta, jonka yksityiskohtainen ohjeistus on herättänyt hilpeyttä.

"Hyvät asiakkaat, hiustenkuivaaja on vain hiusten kuivaamista varten. Ethän käytä sitä kainaloiden, varpaiden, pallien, emättimen, anuksen tai rintojen alusten kuivaamiseen", lapussa lukee.

Kaarinan kaupungin liikuntapäällikkö Mikko Häkkilän mukaan lappunen ehti olla näkyvillä vain yhden iltapäivän ajan viime vuoden lokakuussa. Hän itse aloitti tehtävässään vasta viikko tapahtuneen jälkeen, mutta tuntee tapauksen.

Todellinen ongelma

Häkkilän mukaan lappu on päätynyt uimahalliin näkyville väärinkäsityksen vuoksi, eikä se ole kaupungin viestintäohjeiden mukainen.

Ongelma kuitenkin on todellinen.

– Kyllä meillä on ollut häiriökäyttäytymistä ja vähän väärinkäyttöäkin, Häkkilä sanoo.

– Siksi meillä on tällä hetkellä kyltti, jossa neuvotaan käyttämään hiustenkuivaajaa pelkästään hiustenkuivaamiseen, mutta nämä lisätiedot on jätetty pois tiedotteesta.

Hän kertoo itse törmänneensä lapusta napattuun kuvaan Facebookissa jo ennen vuodenvaihdetta, mutta nyt se on lähtenyt jälleen leviämään eri sosiaalisen median palveluissa.

Vaikka Häkkilä ei virkamiehenä tällaista viestintää toivo, ei kukaan hänen tietojensa mukaan ole lapusta harmistunut. Päinvastoin se tuntuu tuottavan iloa ihmisille.

– Nyt saadaan laajaa näkyvyyttä Kaarinan liikuntapalveluille, että tervetuloa uimaan vaan, Häkkilä toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat