Mainos

AL: Järkytys kolaripaikalla – elävän hirven päältä ajettiin useita kertoja Jämsässä

Jämsäläinen Toni Niemi kertoo Aamulehdessä irvokkaan tarinan hirvikolarin tapahtumapaikalta.

Niemi oli sattunut eilen seitsemän aikaan illalla hirvikolarin tapahtumapaikalle valtatiellä 24, Jämsän kohdalla. Paikalla ei ollut hirveen osunutta autoa tai sen kuljettajaa.

Niemen kertomuksen mukaan hän yritti herättää vastaantulijoiden huomion hätävilkuilla, varoituskolmio oli asennettu oikeaoppisesti vastaantulevien kaistalle ja mies itse huitoi käsillä otsalappu päällä. Toinen paikalle pysähtynyt henkilö soitti samalla poliisille.

Niemen Facebook-päivityksen mukaan hirveltä oli katkennut yksi jalka. Eläin yritti jatkuvasti nousta ylös kolmelle jalalle.

Eläimen kunto ei vielä ole hirvikolarissa ihmetyksen aihe, mutta se on, että kolme viidestä ohiajaneesta autosta ei pysähtynyt tai hiljentänyt paikalla. Päin vastoin, autot ajoivat hengissä olleen hirven yli useita kertoja.

– Kolmella jalalla se kinkkasi ja yritti pakoon. Kun vielä kolme autoa lisää osui siihen, niin peli oli selvä, Niemi kertoo lehdessä.

Niemi sanoo, että autoilijoiden täytyi nähdä heidät. Esimerkiksi rekka oli pysähtynyt onnettomuuspaikalle ja kysynyt, onko kaikki kunnossa.

Niemi ja hänen työkaverinsa raahasivat hirven pientareelle ja poliisi lopetti sen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.