Mainos

Nelostien kaahailun ja ulosajon silminnäkijä: ”Tilanne oli hirveä – kolme autoa oli rinnakkain”

Moottoritiekaahailua todistanut nainen kuvailee Orimattilan eilisiä tapahtumia kovaksi kokemukseksi. Hän näki poliisin ampuman kaahaajan auton ajautumisen ja pysähtymisen keskiviheriölle.

Tapahtumat sattuivat puolenpäivän jälkeen nelostiellä Orimattilan kohdalla. Poliisi oli saanut kaaharista useita ilmoituksia.

– Olimme tulossa viikonlopun vietosta takaisin Helsinkiin, kun Audi lähti ohittamaan meitä moottoritiellä. Yht’äkkiä autoja oli kolme rinnakkain ja Audi lähti ajautumaan meidän päällemme.


Kaahaajan auto oli törmännyt Audin vasempaan takakulmaan.

– Onneksi ystävättäreni on hyvä kuljettaja ja hän onnistui väistämään tämän Audin. Me ja Audi pysähdyimme oikeaan laitaan, kun tämä kolmas auto ajautui keskiviheriölle ja pysähtyi siihen.

– Audin kuljettaja oli tilanteesta shokissa.

Oheinen video tiivistää, mitä Nelostiellä sunnuntaina oikein tapahtui.

Poliisi paikalle

Nainen kertoo, että hän havaitsi moottoripyöräpoliisin tulevan vastakkaisesta suunnasta paikalle. – Muistan ajatelleeni, että hyvä kun poliisi tuli nopeasti.

Heidän ja keskikaistalle pysähtyneen Opelin välissä oli 3-4 autoa.

Nainen ei kuitenkaan nähnyt tätä seurannutta puukotusyritystä tai ampumista. - En muista kuulleeni edes laukausta, ystävättäreni sellaisen kuuli. Keskityimme siihen mitä meille oli tapahtunut.

He olivat olleet paikalla parisen tuntia.

– Kuulin, että naista oli puukotettu ja Mediheli haki hänet. Miestä joku paikallaolijoista kuvasi narkomaanin näköiseksi.

– Tilanne oli hirveä, hän sanoo.

2:31


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.