Akseli Herlevi sai herttaisen yllätyksen missirakkaaltaan: "Onpa mukava tapa palata kotiin"

Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen ja julkkiskokki Akseli Herlevi seurustelevat: ”Akseli on erittäin kannustava” 2:24
Emmi Suuronen kertoi hänen ja Akseli Herlevin suhteesta vuonna 2021: "Akseli on erittäin kannustava"

Miss Suomi -kisan perintöprinsessa Emmi Suuronen yllätti puolisonsa Akseli Herlevin.

Burgerimiehenä tunnettu ravintolayrittäjä Akseli Herlevi on kertonut sosiaalisessa mediassa viettäneensä viime viikot rapakon takana kuvaten Burgerimiehet Pohjois-Amerikassa -televisiosarjaa.

Kuvausreissu on tullut päätökseensä, ja Herlevi kertoi somessa palanneensa keskiviikkona takaisin Suomeen. Mies jakoi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa kotiovensa edessä hänen ja puolisonsa, Miss Suomi -perintöprinsessa Emmi Suurosen Selma-koiran kanssa.

Kuvassa Selma-koiran kaulassa roikkuu Tervetuloa kotiin, oli ikävä -tekstillä varustettu kyltti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olipa kiva yllätys tulla kotiin, kun koiruli tuli vastaan ovella lappu kaulassa. Kiitos Emmi Suuronen kivasta ylläristä! Hervelvi kirjoittaa hänen ja Selma-koiran kuvan yhteydessä.

Burgerimiehen someseuraajat ylistävät suloista yllätystä.

– No nyt! Onpa mukava tapa palata kotiin, yksi kirjoittaa.

– Ihana, toinen kommentoi.

Vuonna 2021 Miss Suomi -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Suuronen kertoi noin vuosi sitten MTV Uutisille saaneensa paljon yksityiselämäänsä koskevia kommentteja sen jälkeen, kun hän ja Herlevi kertoivat julkisesti parisuhteestaan.

– Aluksi ihmiset laittoivat kommenttia, että olen vain julkisuuden tai rahan perässä. (Miss Suomi 2021) -finaalissa, kun julkistettiin meidän parisuhteemme, niin sitä luultiin julkisuustempuksi ja luultiin myös, että sen takia olisin finaalissa.

Lue myös:

    Uusimmat