Burgerimies Akseli Herlevin kanssa seurusteleva missikaunotar Emmi Suuronen paljastaa – ihmiset epäilivät parisuhteen aitoutta: "Sitä luultiin julkisuustempuksi"

2:24
Missifinalisti Emmi Suuronen seurustelee Akseli Herlevin kanssa. Kuinka julkkiskokki suhtautuu rakkaansa Miss Suomi -unelmiin?

Ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen kertoo ihmisten epäilleen hänen parisuhteensa aitoutta.

Miss Suomi -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Emmi Suuronen ja toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Sonja Länsivuori saapuivat kertomaan tuoreita kuulumisiaan SHE- E-O -podcastin ja Spalt pr -yrityksen järjestämään Roosa nauha -tilaisuuteen.

Suuronen kertoo elämän muuttuneen kolmessa viikossa kruunajaisten jälkeen.

– Kiirettä on pidellyt. Kuvauksia kaikkialla ja kauheaa hässäkkää. Ihmiset ovat ruvenneet enemmän tunnistamaan ja varsinkin jos liikun mieheni kanssa. Nyt tunnistavat myös ilman Akseliakin, Suuronen kertoo.

Suuronen on seurustellut vajaan vuoden burgerimiehenä tunnetun Akseli Herlevin kanssa. Kaunotar on valmis tuomaan parisuhteen myös julkisuuteen, sillä nyt molemmat ovat julkisuuden henkilöitä.  

– Misseyden myötä on luonnollista tuoda julkisuuteen meidän arkeamme. Se on luonnollista, kun ollaan julkisuudessa, Suuronen kertoo.

Suuronen kertoi kesällä parisuhteestaan Miss Suomi -finaalin alla. Tähti kertoo saaneensa siitä lähtien paljon kommentteja, jotka koskevat hänen yksityiselämäänsä. 

–Aluksi ihmiset laittoivat kommenttia, että olen vain julkisuuden tai rahan perässä. Finaalissa, kun julkistettiin meidän parisuhteemme, niin sitä luultiin julkisuustempuksi ja luultiin myös, että sen takia olisin finaalissa.

Suuronen haluaa oikoa parista levinneitä huhuja.

– Huhut lähtivät liikkeelle, että ollaan erottu kruunajaisten jälkeen, mutta ne ei pidä paikkaansa. Ollaan edelleen onnellisesti parisuhteessa.

Sonja Länsivuoren elämä muuttui kertaheitolla

Myös toiseksi perintöprinsessaksi kruunatun Sonja Länsivuoren elämä on muuttunut misseyden myötä.

– Ihan kertaheitolla on muuttunut. Minun vanhempani eivät voi olla Kuopiossa enää rauhassa. Äitini sanoi, että jumppatunnilla ihmiset tulevat sanomaan ja kommentoimaan. Joku tuntematon nainen oli hypännyt isäni kaulaan postia hakiessa ja onnitellut, Länsivuori kuvailee.

Kuopiosta kotoisin oleva Länsivuori kertoo tilanteestaan julkisuudessa.

– Kuopio on niin pieni paikkakunta ja siellä ei ole ollut missejä kuin kerran ehkä joku. Se on ollut niille tosi iso juttu. Meillä esimerkiksi työelämään tutustuja tuli sinne sen takia, kun hän oli tunnistanut minut. Se oli minulle vähän sellainen, että apua! Länsivuori kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja