Aki Riihilahti: Yritykset antavat liian vähän palautetta

Entisen jalkapalloilijan, nykyisin jalkapalloseura HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan yrityksillä ja urheiluelämällä olisi opittavaa toisiltaan.

Nordic Business Forumissa muun muassa MTV Live Stagella puhunut Riihilahti nosti yhtenä konkreettisena asiana esiin palautteen ja sen puutteen.

- Yritysmaailmassa, varsinkin Suomessa, puuttuu se, että annettaisiin tarpeeksi palautetta sekä hyvistä asioista että siitä mikä pitäis tehdä paremmin, Riihilahti sanoo.

- Se antaa sellaisen tärkeyden tunteen positioon, ja silloin kun ihmiset antaa palautetta me saadaan paremmin itsestämme irti. Se toimii paremmin kyllä urheilumaailmassa, Riihilahti vertaili.

Riihilahden mukaan menestyminen niin urheilu- kuin yrityselämässä vaatii sitä, että osaa pelata kahta peliä samanaikaisesti.

- Pitäisi voittaa seuraava ottelu, mutta samaan aikaan tehdä ratkaisuja, jotka vaikuttaa siihen, että meidän tiimi pärjää myös 3-5 vuoden päästä.

Legendaarinen Manchester Unitedin jalkapallomanageri sir Alex Ferguson puhuu myöhemmin tänään seminaarissa voittavan joukkueen kasaamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat