Aki Riihilahti kasvattaa viiksiä: Pelkään että niistä tulee punaiset

Movemberiin valmistautuva Aki Riihilahti saapui imitaattori Jarkko Tammisen Stars Show'n ensi-iltaan.

Entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti lähtee mukaan huomenna perjantaina alkavaan Movember-kampanjaan, jossa miehet kasvattavat viiksiään marraskuun ajan hyvän asian puolesta.

Riihilahti paljastaa, ettei hänellä ole koskaan ollut kunnon viiksiä.

– Minulla on sellainen pieni pelko, että niistä saattaa tulla punaiset, Jarkko TammisenStars Show -imitaatiospektaakkelin ensi-iltaan Peacock-teatteriin torstaina saapunut mies nauraa.

Hän kertoo tulleensa puolittain huijatuksi mukaan kampanjaan.

– Uhosin, että jos tietyt tutut tyypit lähtevät mukaan, niin lähden minäkin. Mutta en tiennyt, että he olivat jo mukana. Tänään sitten otetaan ennen-kuva ja siitä se lähtee, Riihilahti selittää.

Movemberin tarkoituksena on tuoda huomiota miesten terveysongelmille ja kerätä rahaa Syöpäsäätiön Eturauhasrahastoon. Riihilahti lähtikin mukaan juuri lisätäkseen ihmisten tietoisuutta tärkeistä asioista – silläkin uhalla, että viikset eivät hänelle sovi.

– Jos näin ruman naaman voi vielä saada rumemmaksi, niin tämä on varmaan se keino, Riihilahti naureskelee.

Hän kertoo saaneensa Movember-lahjoitustililleen jo rahaakin, vaikka kampanja lähtee kunnolla käyntiin vasta perjantaina.

– Kävin katsomassa, että joku on jo lahjoittanut sinne 100 euroa. Olen sen verran kilpailuhenkinen, että varmaan viimeisenä päivänä käyn itse laittamassa omalle tililleni rahaa, Riihilahti suunnittelee.

Lue myös:

    Uusimmat