Rita Niemi-Manninen avoimena seksielämästään: "Olen huomannut meidän pitkän parisuhteemme yhden tärkeimmän jujun olevan…"

6:40
Rita ja Aki Mannisen Donna-tytär asteli parrasvaloihin ensimmäistä kertaa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Katso videolta, miten pikkuneidin ensiesiintyminen oikein sujui!

Julkisuudesta tuttu Rita Niemi-Manninen avautuu Instagramissa seksistä.

Temptation Island -ohjelmasta julkisuuteen tullut pariskunta Aki Manninen ja hänen vaimonsa Rita Niemi-Manninen jakavat yksityiselämästään usein asioita sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Rita nosti esille aiheen, mikä saattaa olla monille tabu. Niemi-Manninen kertoo seuraajilleen, miten kesä vaikuttaa hänen haluihinsa.

– Hormonit hyrrää ja aviomies joutuu koville. Huomaan, miten aurinko ja lämpö nostaa minun seksuaalisia halujani.

Niemi-Manninen ihmettelee, miksi naisen haluista ja seksuaalisuudesta ei saisi kirjoittaa ja miksi siitä ei puhuta enempää. Hän kokee seksuaalisuuden olevan maailman luonnollisin asia, josta pitäisi puhua avoimesti.

– Ollaan Akin kanssa melko avoimia kaikista fiiliksistämme, myös siis seksiin liittyvistä ajatuksista ja tunteista. Se on tosi tärkeää, jotta tietää miten toinen ajattelee. Intohimon liekkiä pitää kohentaa aika ajoin, varsinkin pitkässä parisuhteessa, jotta se ei sammu.

Pienen lapsen äiti myös avautuu siitä, mikä hänelle ja hänen puolisolleen toimii parhaiten.

–Olen huomannut meidän pitkän parisuhteemme yhden tärkeimmän jujun olevan intohimo ja molempia tyydyttävä seksi. Muutenhan tässä oltaisiin pelkkiä kavereita.

Niemi-Mannisen avoin kirjoitus sai paljon kommentteja Instagramissa.

– Minusta tämä on tärkeä aihe. Ihmettelen suuresti sitä, että mieluummin maataan apaattisena sohvalla väsyneenä illat kuin lemmitään. Ja monesti se on mies, jota väsyttää, henkilö kommentoi.

– Kyllähän se yleensä niin on et, jos seksi hiipuu niin ei ole kohta parisuhdetta. Ihanaa kun joku sanoo ääneen näitä asioita, Instagramissa kirjoitetaan.

– Kyllä, asia, josta pitää puhua enemmän! Ehdottomasti. Ei näinkin tärkeä aihe voi olla tabu tänä aikana! Jokaisella on oikeus nautintoon ja seksin harrastamiseen tavalla tai toisella, seuraaja kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja