Ajanvietettä koko perheelle – pihajuhlien parhaat ohjelmanumerot!

Kesän parhaat hetket viettään omalla pihalla. Aurinkoinen lomapäivä sujuu hauskalla tavalla, kun mukaan otetaan vesi-ilmapalloja, saippuakuplia ja hyvää syötävää. Eläköön loma ja ihana arki!

Hauska lomapäivä sujuu myös omalla pihamaalla. Kokosimme lapsiperheelle hauskaa ajanvietettä, jonka parissa lapset viihtyvät pidempäänkin.

Muista, että paras palvelus mielikuvitukselle on kuitenkin tylsyys. Jatkuvasti tekemistä ei tarvitse keksiä, sillä lasten on kehiteltävä myös omia leikkejään.

1. Vesi-ilmapallosota

Etenkin hellekelillä vesi-ilmapalloilla on hauska leikkiä vaikkapa hippaa tai polttopalloa. Tai mitäpä jos tekisitte saippuakuplia mehupillien ja vaahtoavan astianpesuaineen avulla?

2. Käpylehmät ja pajupillit

Muistele oman lapsuutesi pihaleikkejä ja askarteluja. Tietokoneen parissa puuhaileville lapsille esimerkiksi pajupillin tekeminen voi olla aikamoinen elämys.

3. Säkkihyppely

Klassikkolaji, joka on myös loistava tapa keräillä liikuntapisteitä.

4. Koko perheen temppurata

Suunnitelkaa yhdessä koo perheen temppurata – jo pelkkä suunnittelu ja rakentaminen ovat loistotekemistä hauskana lomapäivänä!

5. Taidenäyttely ulkona

Anna lapsille aihe, josta he voivat tehdä tilataidetta pihamaalle. Myös veden avulla pois huuhtoutuvat ulkoliidut tai vaikkapa kasvomaalit ovat hauskaa ja luovuutta kehittävää puuhaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja