Ajankohtaisohjelmatarjonta laajenee tammikuussa – MTV:n Asian ytimessä siirtyy parhaaseen katseluaikaan

MTV Uutisten ajankohtaistarjonta laajenee entisestään tammikuussa, kun tiistain myöhäisilloista tutuksi tullut Jaakko Loikkasen luotsaama Asian ytimessä siirtyy aiempaan ajankohtaan ja kasvaa samalla tunnin mittaiseksi ajankohtaismakasiiniksi keskiviikkoiltoihin. 

Ohjelma keskittyy viikon tärkeimpiin kokonaisuuksiin ja mielenkiintoisimpiin puheenaiheisiin sekä nostaa esiin myös omia aiheita ja uutisia. Keskiviikkoisin kello 20 suorana lähetyksenä lähettävässä ohjelmassa haastetaan päättäjiä vallan huipulta ja kysytään tärkeimmät kysymykset alojensa asiantuntijoilta. 

Studiohaastattelujen lisäksi entistä isomman painoarvon saavat huolella valmistellut, asioiden taustoja avaavat insertit. 

– Ohjelman tekijäjoukon ja lähetysajan kasvaessa, pystymme käsittelemään aiheita entistä monipuolisemmin ja tarjoamaan katsojille kiinnostavan ajankohtaispaketin parhaaseen katseluaikaan, ohjelman tuottaja Antti Mälkönen iloitsee.

"Eihän enempää voi toivoa"

Ohjelman juontajana jatkava Jaakko Loikkanen iloitsee myös pidentyvästä ohjelma-ajasta.

– Tunnin suora lähetys parhaaseen katseluaikaan. Eihän sitä paljon enempää voi edes toivoa, Loikkanen naurahtaa.

– Tämä antaa meille mahdollisuuden käsitellä viikon tärkeitä aiheita entistäkin laajemmin, mennä vielä syvemmälle niihin ja sitä kautta toivottavasti myös lisätä katsojien ymmärrystä niistä, Jaakko Loikkanen jatkaa.

Asian ytimessä -ohjelmassa käsitellään viikon tärkeimpiä teemoja kotimaasta, mutta mukana on myös ulkomaan aiheita. Aihealueet voivat vaihdella kansainvälisen ja valtakunnallisen politiikan laajoista kysymyksistä paikallisempiin puheenaiheisiin ja esimerkiksi kulttuurista urheilumaailmaan.

Ensimmäinen pitkä Asian ytimessä -ohjelma nähdään keskiviikkona 26. tammikuuta klo 20. Syyskauden ajan ohjelma tulee vielä entisellä ohjelmapaikallaan tiistai-illoissa.

Lue myös:

    Uusimmat