Mainos

"Aitoja kuninkaallisia meidän koulussa!"

- Ne on niin juhlavia! Aitoja kuninkaallisia. Mitäköhän heillä on yllään, pohtivat Tiirismaan lukion ensimmäisen luokan oppilaat Heini, Larissa, Anne, Jasmia sekä Susanna hetkeä ennen Victorian ja Danielin vierailua Lahden Tiirismaan lukioon.

Lukion pihalle oli kokoontunut satoja oppilaita Lahden eri kouluista vastaanottamaan Ruotsin kruununprinsessaa.

Pienten sinikeltaisten ja -valkoisten lippujen heiluessa koleassa marraskuisessa säässä kuninkaallinen pari saapui koulun pihalle.

- Tää on niin jännittävää, tyttöryhmä hihkui.

Vierailu motivoi ruotsin opiskeluun

Abiturientti Tinja Forström uskoi, että Ruotsin kuninkaallisten vierailu motivoi oppilaita panostamaan ruotsin kielen opiskeluun.

- Kyllä varmasti lisää mielenkiintoa kun länsinaapurin korkein taho käy vierailulla. Victorian ja Danielin näkeminen on ylipäätään äärimmäisen mielenkiintoista, koska heidän häitään ja heidän elämäänsä on saanut hiljattain seurata televisiosta.

Kruununprinsessan ja hänen prinssinsä vierailu kiinnosti lukiolaisia itse asiassa niin paljon, että he eivät malttaneet pysyä oppitunneilla.

- Eikös sinun pitäisi olla oppitunnilla, tokaisi eräskin opettaja, joka kiikutti paitahihaisillaan ulos karanneen tytön takaisin oppitunnille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.