Mainos

”Aito Angry Bird!” Suomalaismiehen uskomaton luontokuva nousi uutiseksi myös Ruotsissa ja Norjassa

Joensuulaisen Sami Majoisen huikea kuva ihastuttaa Suomen naapurimaissa.

MTV kertoi maanantaina valokuvaaja Sami Majoisen tallentamasta erikoisesta luontohetkestä. Pulska ja kiukkuiselta näyttänyt talitintti oli käyttänyt myyrän epäonnea julmasti hyväkseen ja popsinut kuolleen eläimen aivot parempiin suihin.

Nyt Majoisen kuva on noussut uutiseksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

- Tässä on kuva, josta kaikki Suomessa puhuvat – aito Angry Bird, ruotsalainen Aftonbladet kirjoittaa.

Norjalainen VG-lehti oli haastatellut Majoista ja mies oli kerrannut vielä lehdellekin veristä taistelua.

Linnut söivät herkullisimman osan pois

Majoisen taltioima tapahtumakulku sai alkunsa sunnuntaina, kun hän oli tuttuun tapaan vienyt siemeniä kotipihansa lintulaudalle. Hieman myöhemmin Majoinen huomasi, että kaksi metsämyyrää oli myös saapunut ruokailemaan laudan alle. Paikalle ilmantuneet varpushaukka ja harakka näkivät puolestaan myyrissä oivan aterian ja näin näyttämö oli valmis.

– Ne rupesivat siinä nahistelemaan, ja myyrä tippui tuohon lumihangelle. Harakka on suhteellisen voimakas ja varpushaukka on sen kanssa suunnilleen samoja kokoja, joten kyllä siinä höyhenet lentelivät. Ne lähtivät sitten aikansa tapeltuaan eri suuntiin, ja myyrä jäi kummaltakin huomaamatta, Majoinen kuvaili maanantaina MTV:lle.

Myyrä ei kuitenkaan saanut olla kauaa rauhassa, sillä pian apajille riensi kaksi talitinttiä. Talitintit nokkivat julmasti myyrän pään auki ja söivät sen sisällön.

– Noin 10-15 minuuttia ne siinä häärivät myyrän ympärillä. Ne saivat syötyä päälaen sisältä kaiken, eivätkä sitten koskeneet muuhun kohtaan myyrässä. Linnut varmaan söivät siitä herkullisimman ja rasvaisimman osan pois, Majoinen arveli.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.