Mainos

Äiti varoittaa lastenhuoneessa piilevästä vaarasta – pinnasänky oli koitua vauvan kohtaloksi

Kaksosten äiti toivoo, että hänen Facebook-päivityksensä pelastaisi mahdollisimman monta perhettä kokemukselta, joka järkytti häntä suuresti. 

Lastenhuoneessa piillyt vaara sai kaksosten äidin pois tolaltaan pitkäksi aikaa. Nyt hän haluaa varoittaa muita vanhempia samasta vaarasta. 

Äiti Alison Johnson laittoi hänen 1,5 vuotta vanhat kaksosensa päiväunille vierekkäisiin pinnasänkyihin, aivan kuten joka ikinen päivä. Hän poistui huoneesta, kunnes kuuli muutaman minuutin jälkeen itkua. Palattuaan lastenhuoneeseen hän näki näyn, joka on piirtynyt lähtemättömästi hänen verkkokalvoilleen.

Poika pelastui onnekkaiden sattumusten vuoksi

Hänen poikansa Caleb oli kiivennyt pois sängystään ja pudonnut kahden pinnasängyn välillä olevaan 15 sentin levyiseen rakoon. Poika käytti kaiken energiansa pitääkseen itsensä sänkyjen välissä käsiensä varassa.

– Jos hän olisi antanut periksi, hän olisi jäänyt roikkumaan rakoon päästään, äiti kirjoittaa.  

Johnson julkaisi asiasta Facebook-päivityksen, jonka avulla hän haluaa jakaa tietoisuutta tästä lastenhuoneessa piilevästä vaarasta. Äiti on järkyttynyt erityisesti siitä, mitä olisi voinut tapahtua, jos hän ei olisi välittömästi mennyt katsomaan, mikä pojalla oli hätänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoo, että hänellä on tapana käydä suihkussa lasten päiväunien aikaan, mutta onneksi tällä kertaa hän oli viivytellyt hieman suihkuun menoa. Poika ei myöskään ole koskaan ennen kiivennyt pois sängystään. Pojan sänkyjen väliin joutuminen ja pelastautuminen olivatkin monen sattumusten summa. 

Johnson on saanut paljon kiitosta jakamastaan päivityksestä.

– Olen saanut paljon kiitosta useilta kaksosten vanhemmilta. He kaikki kertovat, että asia on jotain, mitä he eivät ole koskaan tulleet ajatelleeksi.

Johnson muistuttaa, että sama voi tapahtua, vaikka sinulla olisi vain yksi lapsi. Myös sängyn lähellä oleva hoitopöytä tai lipasto voi aiheuttaa saman vaaran. 

Muut vinkit vauvan turvallisuuteen:

1:16

0:44

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.