Äiti törsäsi syöpäsairaalle pojalleen kerättyjä varoja uhkapeleihin – pelasi yli 100 000 euron edestä

7:14
Lapselle voi kehittyä Fortnite-riippuvuus.

Syöpään kuolleen 6-vuotiaan pojan äiti on myöntänyt tuhlanneensa pojan syöpähoitoja varten kerättyjä rahoja uhkapeleihin. Yli 100 000 euron kavalluksesta uutisoi muun muassa Daily Record -sivusto.

Stacey Worsley, 32, on myöntänyt tuhlanneensa syöpään kuolleen 6-vuotiaan poikansa Tobyn hoitoihin tarkoitettuja varoja uhkapeleihin.

Tobyn hoitokuluja varten perustettuun rahastoon kerättiin 387 000 Uuden-Seelannin dollaria, noin 232 000 euroa. Lahjoituksia tekivät muun muassa ystävät, perhe sekä Leeds United -jalkapallojoukkue.

Daily Recordin mukaan nainen myönsi kavaltaneensa rahastosta yli 100 000 euroa. Rötökset tapahtuivat tammikuun 2017 ja maaliskuun 2018 välisenä aikana.

Ensin neuroblastooma, sitten aivokasvain

Toby sairastui vuoden 2016 lopulla. Hänen neljäntenä syntymäpäivänään tammikuussa 2017 todettiin, että hänellä on neljännen asteen neuroblastoomakasvain.

Heinäkuussa 2018 lääkärit totesivat, että hänen luuytimessään ei enää ollut syöpää. Saman vuoden lokakuussa Tobylta löydettiin kuitenkin aivokasvain. Hän menehtyi lopulta 12. tammikuuta 2019.

West Yorkin poliisilaitoksen mukaan äidin petos ei vaikuttanut Tobyn hoitoihin.

Poliisista kerrotaan, että he ovat onnistuneet saamaan takaisin kaikki rahat. Ne on tarkoitus käyttää hyödyttämään paikallisia, mutta kohde on vielä auki. Arvellaan, että rahat saatiin takaisin netin uhkapeliyhtiöiltä, joihin äiti ne kulutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja