Varas vei teini-ikäisen pojan 40 000 dollaria maksaneet syöpälääkkeet – äiti vetoaa: "Veit mukanasi jotain, joka pitää hänet hengissä"

Videolla näytetään kuvia melanoomasta.

Stacey Shavinsky kertoo, että varas vei hänen teini-ikäisen poikansa kalliit syöpälääkkeet.

Las Vegasin poliisi etsi miestä, joka varasti 14-vuotiaan Gage Haynesin syöpälääkkeet. Pojan äiti Stacey Shavinsky kertoo poliisille, että kuljetuslaatikossa olleiden lääkkeiden arvo oli 40 000 dollaria. Tapauksesta uutisoi muun muassa The Las Vegas Sun -sivusto.

Perheen talon ovella oli valvontakamera, jonka kuvaan mies tallentui. Poliisi julkaisi kuvan miehestä etsintöjen helpottamiseksi. Voro vei kaksi pakettia syöpälääkkeitä Mill Canoyn Drivella sijainneen asunnon edustalta torstaina.

Pojalla systeeminen mastosytoosi

Kun Gage oli puolivuotias, hänellä todettiin systeeminen mastosytoosi. Kyseessä on harvinainen veren valkosolujen sairaus, jonka hoitoon käytetään syöpälääkettä nimeltä Rydapt.

Stacey kertoo KLAS-TV-kanavalle, että hän toivoo varkaan palauttavan pojan lääkkeet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Veit mukanasi jotain, joka pitää hänet hengissä, et pelkkiä vaatteita, Stacey kertoo.

Voro karkuteillä

Poliisi Laura Meltzerin mukaan Stacey soitti hätäkeskukseen ja teki rikosilmoituksen. Naapurustossa suoritettiin pian tämän jälkeen etsinnät, mutta varasta ei löydetty.

Koska lääkkeiden rahallinen arvo oli niin suuri, varas voi Meltzerin mukaan saada tuomion törkeästä varkaudesta.

Las Vegas Sun -sivuston tietojen mukaan voron uskotaan olevan 20-vuotias. Hänellä oli ilmeisesti aurinkolasit, punainen lippalakki ja punainen ruutupaita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja