Äiti teki "vuotavasta nenästä" kärsivälle teinipojalleen rentoutumispisteen – riemu repesi somessa: ”Hänen nenänsä ei ole se, mikä vuotaa”

Koulujen seksivalistukseen potkua 10:20
Asiantuntijat kertovat, miten seksistä ja seksuaalisuudesta tulisi puhua kotona ja koulussa.

"Kroonisesta nenän vuotamisesta" potevan teinipojan uskottiin tekevän nenäliinoilla ja kosteusvoiteella muutakin kuin hoitavan oireitaan.

New.com.au kertoo australialaisäidistä, jonka Facebookissa jakamasta herttaisesta eleestä väännettiin sosiaalisessa mediassa härski viraalihitti.

Teinipojan äiti jakoi Kmart-halpatavarataloketjun faniryhmässä kuvan "kroonisesta nenän vuotamisesta" potevalle lapselleen tekemästä rentoutumispisteestä. Pisteessä on television katselusta nauttivalle pojalle kaukosäädin sekä nenäliinoja ja kosteusvoidetta.

Äiti perustelee rentoutussettiä sillä, että poika voi televisiota katsellessaan niistää nenäänsä ja hoitaa kuivaa ihoaan.

– Nyt hänellä on yhdessä paikassa kaikki, mitä hän tarvitsee, äiti hihkuu päivityksessään.

Rentoutumis- vai masturbointipiste?


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Internet-kansa näki kuitenkin, että äiti oli tehnyt teinipojalleen rentoutumispisteen sijaan masturbointipisteen. Kuva keräsi tuhat kommenttia ennen kuin kommentointimahdollisuus estettiin. Julkaisu on kuitenkin lähtenyt netissä elämään omaa elämäänsä.

– En usko, että hän käyttää nenäliinoja vuotavaan nenäänsä, eräs henkilö kommentoi julkaisua.

– Kuulostaa teinipojalta. Nenäliinoja, käsirasvaa, hmmm, toinen pohdiskelee merkitsevästi.

– Hänen nenänsä ei ole se, mikä vuotaa, kolmas heittää.

Idealle käyttöä muissakin perheissä

Kaikki eivät kuitenkaan yhdistäneet äidin jakamaa kuvaa itsetyydytykseen. Osa piti teinipojasta huolehtimista hyvin ajattelevaisena ja ajatteli jopa itse järjestävänsä samanlaisen ”rentoutuspisteen” pojilleen. Toisten aatoksia tosin värittivät seksuaaliset sävyt.

– Kolmen pojan äitinä uskon, että minunkin pitää tehdä tällainen lähitulevaisuudessa, yksi äideistä kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja