Mainos

Äiti pelasti 4-vuotiaan poikansa aallokosta – hukkui itse

Teksasilainen äiti pelasti poikansa vedestä, mutta kaatui itse aaltoihin. Seuraavana aamuna hänen tuntomerkkejään vastannut ruumis löytyi muutaman kilometrin päästä tapahtumapaikalta.

Äidin rakkaus ei tunne rajoja silloin, kun kyseessä on lasten turvallisuus ja hyvinvointi. Äidit ovat valmiita uhraamaan jopa oman henkensä lastensa puolesta.

Teksasilainen äiti Brandy Mosley todisti tämän väittämän, kun hän sankarillisesti vaaransi oman henkensä pelastaakseen poikansa.

Mosley oli perheensä kanssa lomalla Galvestonissa, Teksasissa ja nauttimassa aallokosta hiekkarannalla. Hänen poikansa oli leikkimässä vedenrajassa kellukkeet päällään, kun yllättäen aalto kaatoi pojan veden varaan. Äiti juoksi auttamaan poikaansa huomattuaan tämän ponnistelevan aallokossa.

Äiti sai otteen pojastaan ja antoi hänet toisen aikuisen huomaan. Kun tämä henkilö kääntyi katsomaan taakseen, huomasi hän Mosleyn kadonneen veteen.

Paikallinen sheriffi Douglas Hudson arvelee, että ristiaallokko oli kenties vienyt Mosleyn mukanaan tai mahdollisesti toinen aalto oli kaatanut hänet.

– Meillä ei ole silminnäkijöitä tapahtuneelle. Tiedämme vain, että hän katosi aaltoihin eikä noussut enää pintaan, Hudson kertoo.

Pelastusryhmät etsivät kadonnutta naista helikopterein ja moottorivenein läpi yön, ja lopettivat etsinnät vasta varhain seuraavana päivänä. Samana aamuna Mosleyn tuntomerkkejä vastannut ruumis löytyi muutaman kilometrin päästä katoamispaikasta.

Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet ruumiin henkilöllisyyttä virallisesti, mutta he uskovat ruumiin olevan Mosleyn.

***

8:16


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja