Kova virtaus veti koirat merelle – omistaja onnistui pelastamaan, mutta menehtyi itse

Näin elvytät aikuista 2:23
Osaatko toimia tosipaikan tullen? Katso videolta aikuisen elvytysohjeet.

Yhdysvaltojen San Diegossa miehen yritys pelastaa lemmikkikoiransa päättyi surullisesti, kun hän menehtyi kovaan aallokkoon. Aiheesta uutisoivat muun muassa NBC ja ABCNews.

Gregg Owens, 64, oli vaimonsa ja kahden koiransa kanssa kävelemässä Ocean Beach -rannan rantaviivaa pitkin keskiviikkona iltapäivällä, kun kova virtaus vei yhtäkkiä koirat mukanaan merelle.

Rannalla oli varoitus kovasta aallokosta ja voimakkaista virtauksista.

Gregg lähti kuitenkin koiriensa perään mereen. Miehen onnistui saada koirista kiinni ja pelastaa heidät, mutta toinen virtaus vei miehen mukanaan ja aallokko paiskasi hänet kivikkoon, kertoo paikallinen kuolinsyytutkija.

Gregg löytyi 20 minuuttia myöhemmin merestä tajuttomana. Ensihoitajat yrittivät elvyttää häntä – tuloksetta. Mies todettiin kuolleeksi myöhemmin sairaalassa.

Kova virtaus vei kymmenien metrien päähän

Surffari Nick Wilkinson kertoo olleensa lähellä tapahtumapaikkaa silloin, kun onnettomuus tapahtui. Hän kuvailee virtausta hyvin voimakkaaksi.

– Vetäytyvän virtauksen voima on uskomaton. Voit seisoa siinä, nilkat vedessä, ja joutua vedetyksi, Nick kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikallisen median mukaan voimakas virtaus veti Greggin lähes 68 metrin päähän rannasta.

Nyt hukkumispaikkaa koristaa kyltti Greggin ja hänen vaimonsa nimikirjaimilla ja sydämellä sekä kiitosviesti kaikille, jotka auttoivat yrittääkseen pelastaa miehen hengen.

Koirat ovat ilmeisesti kunnossa.

Lue myös:

    Uusimmat