Mainos

Äiti paljasti raskautensa hillittömällä tavalla – esikoiselle "häätöilmoitus"

Pariskunta kertoi raskaudestaan lähipiirille hulvattoman ilkeällä häätöilmoituksella.

Sharana ja Aaron Horton ovat suloisen, reilun vuoden ikäisen Summer Rayne -tytön onnelliset vanhemmat. Pikkutyttö ei kuitenkaan ole perheen ainoa pienokainen kauaa, sillä pikkuveli on syntymässä kesäkuussa.

Kun vanhemmat miettivät, miten kertoa muillekin tulevasta perheenlisäyksestä, päätyivät he "häätämään" Summerin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Summerin pinnasänkyyn kiinnitetyssä lapussa lukee: "Häätöilmoitus. Huomioithan, että "ainoa lapsi" -statuksesi vanhenee 18 viikon kuluttua. Huomioi myös, että sinun täytyy luovuttaa asuinpaikkasi, sillä uutta asukasta odotetaan kesäkuun 25. päivänä, 2017. Kiittäen, Hallinto eli äiti ja iskä"

Horton kertoi Buzzfeed-sivustolle keksineensä ajatuksen siivotessaan tyttärensä huonetta tehdäkseen tilaa uudelle tulokkaalle.

– Mieheni tuli kotiin, ja näki kasseja ja laatikoita joka puolella ja vitsaili, että: "Näyttää siltä, että olemme saamassa häädön". Vastasin siihen, että: "Me emme saa, mutta hän saa", ja siitä se sitten lähti, Horton kertoo.

Jotta kuvasta tulisi mahdollisimman autenttinen, isä otti tyttäreltään pizzapalan, jota tämä oli syömässä. Tämä sai Summerin itkemään kuvaa varten äidin napsiessa kuvia. Äiti vakuuttaa, että tyttö sai ruokansa takaisin puolessa minuutissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.