Mainos

Äiti löysi taaperonsa tajuttomana ylösnostettavan sängyn silmukasta – varoittavat nyt muita vanhempia

Äidin mielestä pikkuinen Buddy oli ollut epäilyttävän kauan hiljaa. Hän huusi poikaa nimeltä, mutta kaksivuotias ei vastannut. Poika oli hetkeä aiemmin leikkinyt makuuhuoneessa, joten äiti juoksi sinne – ja häntä kohtasi järkyttävä näky.

Hänen Buddy-poikansa roikkui kaulastaan ylösnostettavan sängyn silmukasta.

– Hän oli sininen kasvoiltaan eikä hengittänyt. Hätäännyin valtavasti, äiti kertoo The Telegraphille

Äiti yrittää elvyttää poikaansa, mutta turhaan. Onneksi lopulta ambulanssikyyti ja hoito sairaalassa pelasti pienen hengen. Äiti ja poika viipyivät sairaalasa yön yli, ja nyt Buddy on täysin kunnossa.

Britannian Derbyshiressä asuvilla Charlotte Hamesilla, 30 ja hänen miehellään Anthony Ancliffillä, on Buddyn lisäksi 11-kuukautinen tyttö sekä neljävuotias poika.

– Charlotte soitti minulle töihin, mutta hän oli niin hysteerinen, etten saanut hänen sanoistaan selvää. Kuulin vain, että Buddy oli jäänyt roikkumaan eikä hengittänyt. Lopetin puhelun ja ajoin paniikissa sairaalaan.

"Leikatkaa lenkit pois sängyistä"

Pariskunta haluaa nyt varoittaa muita vanhempia säilytystilallisista sängyistä, jotka nousevat saranoiden varassa ylös.

– Lapsemme ovat kaikkemme. Miten olisimme selvinneet, jos Buddylle olisi käynyt jotakin? Sängyt ovat vaarallisia, niiden lenkit kannattaa irrottaa, isä kehottaa.

Sängyssä on noin 30 sentin pituinen lenkki, josta vedetään aluksi, kunnes sängyn hydrauliikkajärjestelmä nostaa sängyn ylös. Viranomaiset tutkivat sänkyä parhaillaan Iso-Britanniassa. Tutkijoiden mukaan Buddy on nähtävästi saanut sängyn aloittamaan nousun ja jäänyt päästään kiinni lenkkiin.

– Jostain syystä sänky nosti pojan ilmaan. Onneksi äiti löysi Buddyn ajoissa, muuten meillä olisi käsillä aivan kamala tragedia, sanoo kaupunginvaltuutettu Dave Allen.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.