Mainos

Äiti liikuttui kyyneliin: Yksinäinen poika sai yllättävää lounasseuraa koulussa

Yllätysvieraan liittyminen yksinäisen pojan seuraan teki sekä nuoren koululaisen että hänen äitinsä erittäin onnellisiksi. 

Erään äidin Facebookissa jakama päivitys muistuttaa meitä jokaista siitä, kuinka paljon pienet ystävälliset teot voivat merkitä. Äiti Leah Paske muistelee päivityksessä omia kouluaikojaan ja sitä, kuinka ilkeitä lapset voivat oikein olla. Hän kertoo kiusaamisen tehneen hänen omasta kouluajastaan pelottavan ja rankan ajanjakson.

Nyt hänen oma poikansa käy koulua, ja äiti onkin ryhtynyt pelkäämään sitä, että hänen autistinen poikansa joutuu kokemaan samoja asioita kuin hän.

Äiti murehtii pojan yksinäisyyttä päivittäin

Äiti kertoo pojan olevan suloinen lapsi, joka hymyilee aina ja halaa estoitta kaikkia tapaamiaan ihmisiä. 

– Niin kamalalta kuin se kuulostaakin, joskus olen iloinen hän autismistaan. Toivon, että se suojelee häntä. Hän ei nimittäin huomaa ihmisten katseita hänen taputtaessa käsiään tai sitä, että hänet jätetään kutsumatta syntymäpäiväjuhille, äiti toteaa.

Erityisen pahalta äidistä tuntuu kuitenkin se, että yksinäinen poika joutuu viettämään myös lounastaukonsa omassa seurassaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kysyn häneltä päivittäin, kuka söi lounasta kanssasi. Joskus vastaus on luokkakaveri, mutta useimmiten se on ei kukaan. Noina päivinä tunnen surua hänen puolestaan, mutta hän ei näytä välittävän.

Yksinäisiä lounastaukoja pelkäävä äiti yllättyikin toden teolla, kun eräänä päivänä hänen puhelimeensa lähetettiin kuva pojasta syömässä lounasta miehen kanssa. Hän ei osannut aavistaa, kuinka suuri merkitys tällä kuvalla tulisi heidän perheelleen olemaan. 

"Tämä hetki ei unohdu hetkessä"

Mies ei ollut kukaan opettajista tai koulun henkilökunnasta, vaan kuuluisa amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Travis Rudolph, joka oli joukkueineen vierailemassa koululla.

– En tiedä, mikä sai tämän uskomattoman ystävällisen miehen jakamaan lounashetken poikani kanssa, mutta olen iloinen sanoessani, että tämä hetki ei unohdu hetkessä, kyyneliin liikuttunut äiti kertoo. 

Äiti kertoo olevansa erittäin onnellinen siitä, että hänen poikansa sai edes yhtenä päivänä syödä lounasta henkilön kanssa, jota monet pitävät sankarina.

Rudolph kertoo lyöttäytyneensä pojan seuraan muisteltuaan omia kouluaikojaan ja sitä, millainen vaikutus urheilutähdillä oli hänen elämäänsä.

– Ajattelin, että ehkä voisin muuttaa jonkun elämän, mies kommentoi tapausta.

Ja niin hän myös teki. 

Lasten reaktiot ovat ihanan aitoja. Katso videolta, kuinka pikkutyttö reagoi saadessaan syliin kauan kaipaamansa koiranpennun. 

2:01

Lähde: ESPN

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.