Mainos

Äiti laittoi nauhurin tyttärensä reppuun selvittääkseen koulukiusaamisen – saattaa nyt joutua viideksi vuodeksi vankilaan

Sarah Sims yritti saada kiusaajat kiinni nauhurin avulla.  

Amerikkalainen Sarah Sims sai rikossyytteen, koska pani nauhurin tyttärensä reppuun. Simsin 9-vuotias tytär oli valittanut koulukiusaamisesta, ja Sims yritti saada kiusaajat kiinni nauhurin avulla.

Nyt hän voisi saada jopa viiden vuoden vankeustuomion.

Sims yritti aluksi saada koulua ratkaisemaan tilanteen, ja oli heihin yhteydessä toistuvasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Simsin mukaan hän ei saanut vastausta, ja päätyi siksi nauhoittamaan lapsensa koulupäivää. Koulu kuitenkin löysi nauhurin tytön repusta. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Olin kauhuissani. Seuraavaksi olinkin rikollinen. Syyte törkeästä rikoksesta ja väärinkäytöksistä, kun yritin vain huolehtia lapsestani, Sims kertoi WAVY-uutissivustolle.

– Minua häiritsee eniten se, etten vieläkään ole saanut vastausta keneltäkään (koulun) hallinnossa.

Sivusto yritti saada koululta kommenttia, mutta koska aiheen tutkinta on kesken, kukaan ei voinut kommentoida asiaa. Koulu totesi kuitenkin, ettei sen tiloissa sallita elektronisia laitteita.

Simsin asianajaja on luottavainen ja uskoo jutun kaatuvan oikeudessa.

Facebookissa moni ihmettelee, miksi koulu on edes kaivellut lapsen reppua ja löytänyt nauhurin. Moni uskoo, että vanhemman oikeus on seurata lastaan aina, vaikka sitten nauhurin tai videon avustuksella.

Lähde: Nydailynews.com, Facebook, Wishtv.com

***

7:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.