Mainos

Äiti lähetti vahingossa miehelleen tarkoitettuja kuvia – poika ei uskaltanut avata viestejä: "Se voisi olla mitä tahansa"

Nuori mies kertoi "laskevansa alleen", jos joutuisi avaamaan äitinsä viestit.

Kun 24-vuotias Liam McDonald sai äidiltään WhatsApp-viestejä, hän joutui kiperän paikan eteen. Äidin viestit oli nimittäin tarkoitettu jollekulle muulle, kertoo Unilad-sivusto.

Viesteissä oli äidin lähettämiä kuvia ja sydämiä. McDonald sai kuitenkin onneksi pian selventävän viestin äidiltään.

– Anteeksi, (ne oli) tarkoitettu isällesi, äiti totesi itkunauravan hymiön kera.

Kuvat eivät avautuneet automaattisesti, joten McDonald jäi pimentoon niiden sisällön suhteen. Mies julkaisi viestiketjusta kuvan Twitter-tilillään ja kertoi "laskevansa alleen", jos joutuisi avaamaan viestit.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se voisi olla mitä tahansa joulukuusesta äitiini, seisomassa vain korkokengissä, imuroiden, mies pohti seuranneessa keskustelussa.

Moni keskustelija oletti kuvien olevan irstaita ja odotti innolla niiden avaamista. Twitter-käyttäjä #wilshire pani jopa pysytyn äänestyksen, jossa 96 prosenttia hieman alle tuhannesta vastaajasta olisi avannut kuvat. Muut olisivat poistaneet ne.

McDonaldia vaadittiin tauotta sekä avaamaan otokset että tuhoamaan ne. Moni kommentoija rullasi läpi satoja kommentteja vain havaitakseen, ettei McDonald ollutkaan julkaissut äitinsä kuvia.

– Mies, olen Intiasta enkä ole nukkunut päiviin, Twitter-käyttäjä Zeeshan Ahmed‏ kommentoi jännittävää tilannetta.

McDonald lupasi avata otokset, jos saa 10 000 jakoa julkaisulleen. Määrä tuli täyteen hetkessä. Tietoa kuvista ei kuitenkaan kuulunut.

Daily Mail -lehdelle McDonald paljasti avanneensa otokset. Hän ei julkaissut tuloksia Twitterissä, koska halusi pitä jännitystä yllä.

Ai niin: kuvissa esiintyi McDonaldin vastasyntynyt serkku.

Lähde: Unilad.co.uk, Twitter, Dailymail.co.uk

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.