Mainos

Kamerat paljastivat koirien härskit puuhat – perheenäiti järkyttyi!

Perheenäiti järkyttyi nähdessään, mitä koirat puuhasivat vapaa-ajallaan.

Kalifornialainen teinipoika, Jonny, kertoi Buzzfeed-sivustolle joutuneensa ongelmiin hiljattain tehtyään jotain luvatonta. Ongelmista seurasi kuitenkin hyvin yllättävä paljastus – ja melkoinen somehitti.

– Pidin juhlat vanhempieni tietämättä, ja ne karkasivat vähän käsistä. Joten estääkseen sellaista tapahtumasta enää, äitini laittoi kamerat joka puolelle taloani, Jonny selittää.

Ja kun talossa kerran oli kamerat, päätti äiti samalla tarkistaa, mitä perheen koirat, maltankoira Chico ja bulldog nimeltä Chloe, tekivät päivisin jäätyään kaksin kotiin.

Mikään ei kuitenkaan voinut valmistaa äitiä näkyyn, jonka tämä kohtasi kuvamateriaalia katsellessaan.

Äiti lähetti Jonnylle tekstiviestin, johon hän kirjoitti: "Nyt riitti. Viemme koirat kastroitavaksi." Jonnyn ihmetellessä outoa kommenttia lähetti äiti kuvia koirista kiihkeissä puuhissa.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jonny itse kertoo nauraneensa kyyneleet silmissään saatuaan kuvat äidiltään. Poika julkaisi härskit kuvat myös Twitterissä, jossa hänen päivityksensä nousi hurjaan suosioon. Tähän mennessä kuvista on tykätty jo yli 180 000 kertaa ja onpa rivoja koirakuvia uudelleentwiitattukin yli 100 000 kertaa.

Mutta mitä ihmettä koirat todellisuudessa puuhaavat?

– Tätä tapahtuu, kun bulldogilla on kuukautiset. Chico vain tekee sille palveluksen puhdistaessaan sen, sillä se on liian lihava yltääkseen sinne itse, Jonny vakuuttaa.

Kuva nauratti kovasti muita Twitter-käyttäjiä

– Näen pieniä pentuja tulevaisuudessanne, ennusti @trackdaddy06-niminen käyttäjä.

– En voi lakata nauramasta, voi luoja, sanoi puolestaan @Frankie_loiusa-niminen käyttäjä.

Twitter-julkisuus ei kuitenkaan ole ollut Jonnylle pelkästään positiivinen kokemus. Jonny sanoo, ettei voi käyttää enää Twitteriä liiallisen huomion vuoksi.

***

7:44

Lähde: Buzzfeed


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.