Mainos

Äiti kirjoitti koululle hulvattoman selityksen teininsä myöhästymiselle: "Ei tunnettua hoitokeinoa"

Jokaisen teini-ikäisen vanhempi osaa samaistua tähän kirjeeseen, jolla eräs äiti päätti selittää koululle lapsensa myöhästymisen.

Teini-ikäisillä on usein rankkaa. Joskus pelkkä sängystä nouseminen voi tuntua ylivoimaiselta suoritukselta. Tämän tietää ainakin Nicole Poppic, jonka teini-ikäinen Cara-tytär aiheutti ongelmia eräänä aamuna kyvyttömyydellään nousta sängystä ajoissa.

– Se oli yksi niitä ihania aamuja, joihin jokainen teini-ikäisen tyttären äiti voi samaistua. Olipa teinisi kuinka mahtava ja hyvin käyttäytyvä tahansa, hormonien ja teinivuosiin kuuluvan vanhempien ja lasten luonnollisen eriytymisen vuoksi, tulee hetkiä, jolloin lyödään päitä yhteen, Poppic muistelee Independent Journal Reviewille.

Kun hän sinä aamuna viimein oli saanut Caran ylös ja autoon, ja yritti selittää, miksei tämä voinut käyttäytyä niin kuin käyttäytyi, hän huomasi, että teini kuunteli musiikkia äitinsä sijaan. Siispä Poppic päätti viedä perheen nuorimmat sisarukset ensin, mikä tarkoitti sitä, että Cara myöhästyi entisestään.

Siksi Cara tarvitsi lapun koululle selittääkseen myöhäistä saapumistaan.

"Näin käy, kun olet myöhässä omien huonojen valintojesi vuoksi ja pyydät minua kirjoittamaan lapun selittämään myöhästymistäsi", äiti kirjoitti Facebookissa julkaisemansa kirjekuvan yhteyteen. Kuvaa on jaettu jo yli 32 000 kertaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Cara oli myöhässä tänä aamuna teinismi-nimisen tilan vuoksi. Murrosikäiset ympäri mahtavaa maatamme kärsivät tästä eikä siihen ole tunnettua hoitokeinoa. Oireita on paljon, mutta tänä tiettynä aamuna hän kärsi kyvyttömyydestä poistaa itsensä sängystään ja hän tunsi myös tarvetta puhua röyhkeästi synnyttäjälleen. Hän tuntuu olevan parantumaan päin katsottuaan puhelimensa lentävän ulos auton ikkunasta. Soittakaa minulle, jos se puhkeaa uudelleen. Kiiros, Nicole Poppic."

Cara ei ilahtunut äitinsä kirjoittamasta lapusta eikä ollut suostua viemään sitä koululle. Niinpä Poppic tuli tytön mukaan ja henkilökohtaisesti palautti lapun tyttönsä puolesta.

Tehtävä suoritettu.

Video: Tämä äiti-tytär-pari yritti opetella ajamaan. Arvaatko millä menestyksellä?

2:13

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.