Uupunut teinityttö aneli apua rankkaan koulutehtäväänsä  – äidiltä armoton vastaus: "Hän itki oikeita kyyneliä"

Amerikkalaisteini ei saanut äidiltään tukea koulutehtäväänsä.

Vanhemmat sen tietävät: vastasyntyneen hoitaminen on rankkaa ja uuvuttavaa työtä.

Myös eräs amerikkalaisteini oppi kantapään kautta, ettei vauvan hoitaminen ole pelkkää juhlaa. Georgiassa asuva teinityttö sai koulun vanhemmuuteen valmistavalta kurssilta hoidettavakseen oman robottivauvan perjantai-illasta maanantaiaamuun.

Sen sijaan, että 14-vuotias Olivia olisi saanut tukea tehtävään äidiltään, ei äiti, Lawren Galloway, 38, voinut muuta kuin nauttia hetkestä, kun roolit oli käännetty perheessä toisinpäin.

"Hän itki oikeita kyyneliä"

Lawren kertoi Facebookissa, kuinka hänen uupunut tyttärensä oli anellut apua William-vauvan hoidossa.

 – Suosikkihetkeni tähän mennessä oli se, kun hän tuli huoneeseeni viime yönä noin kolmen aikaan. Hän itki oikeita kyyneliä ruokkiessaan häntä pullosta. Hän aneli minua auttamaan häntä, koska hän halusi vain saada nukkua vähän. Joo, ei, äiti naureskeli päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivityksellä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja. Sitä on myös jaettu eteenpäin hurjat 126 000 kertaa.

Perheessä toinenkin vauva

Robottivauva ei suinkaan ole perheen ainoa imeväisikäinen. Lawrenin nuorimmainen lapsi Violet on vasta kuukauden ikäinen. Siksi olisi voinut kuvitella, että Olivialla olisi ollut joku käsitys vauvanhoidon rankkuudesta  – ja siksi voi päätellä, miksei Lawren tuntenut suurta sympatiaa tytärtään kohtaan.

Äiti kertoo Buzzfeedille Olivian ilmoittautuneen kurssille, koska ajatteli sen olevan helppo. Olivian tehtävä oli vastata vauvan huutoon ja selvittää sen syy.

 – Se kuulostaa helpolta tehtävältä, mutta sitten se toistaa sitä hirveisiin aikoihin. Se saattoi herättää hänet itkemällä, kun hän oli sikeässä unessa ja itkeä sitten uudelleen tuntia myöhemmin, äiti kertoo.

Äidin päivitykseen innoittaneena yönä tilanne oli Olivialle liikaa.

 – Vauva ja robotti huusivat yhtäaikaa sinä yönä, Lawren kertoi Today-sivustolle.

 – Sitten Olivia tuli jatkuvasti huoneeseen, ja hänellä oli hetkiä, kun hän itki uupumuksesta.

 – Se oli kamalaa, Olivia myönsi Todaylle.

Olivia ei läpäissyt kurssia

Ja surullista kyllä, Olivia ei päässyt kurssista läpi. Hän kertoo, ettei heijannut vauvaa aina sensoreiden niin vaatiessa. Pisteitä vähensi myös väärä tapa pidellä vauvaa.

 – Kävi ilmi, että mursin sen niskan seitsemän kertaa. Minulla ei ole aavistustakaan, miten. Luulin, että minulla meni niin hyvin. Minä huolehdin siitä vauvasta.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: TodayBuzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja