Äiti keksi nerokkaan kikan – nukuttaa lapsen "minuuteissa" YouTuben avulla: "Tuntui kuin olisin todistanut ihmettä"

Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle! 1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle!

Aiemmin lapsen nukuttaminen oli pitkällinen ja vaikea prosessi. Sitten Nicole keksi erikoisen avun: YouTuben kävelyvideon! 

Englantilaisnaisen nerokas tapa nukuttaa lapsensa jakaa mielipiteet netissä, kertoo The Sun. Nicole Jackson, 28, ei vie lastaan vaunulenkille, vaan harrastaa virtuaalisia lenkkejä.

Nicole asettaa Louie-poikansa vaunut television eteen ja näyttää tälle videon kävelystä puistossa aurinkoisella säällä. "Virtuaalikävelyttäminen" on kuitenkin saanut osan kommentoijista solvaamaan naista laiskaksi.

"En saanut tasapainoa aikaa"

Nicolen mukaan pikkuisen Louien nukuttaminen päiväunille oli aiemmin painajaista: lapsi vaati Nicolen jakamattoman ja jatkuvan huomion eikä Nicole voinut mennä suihkuun tai kyennyt kunnolla pukemaan. Pikkuisen valmisteleminen ulkoiluun oli taistelua.

– En tajua, miten kaikki Instagram-äidit sen tekevät. He käyvät suihkussa, laittavat hiuksensa, pukeutuvat, pukevat lapsensa ja ovat ulkona kello yhteentoista mennessä, Nicole ihmettelee.

– En saanut tasapainoa aikaan, joten yhtenä päivänä päätin, ettei elämämme enää olisi tällaista, ja nousin ja menin suihkuun. Silti kaikki päättyi lopulta siihen, että kaukosäädin, paloautolelu ja tohvelini oli heitetty suihkuun, kiitos Louien. Se on kamalaa, hän ei koskaan anna minun olla yksin.


"Ketä kiinnostaa Brexit?" Nicole vitsailee ideansa mullistavuudella. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

YouTubesta löytynyt video todella nukutti lapsen

Suihkusta tultuaan Nicole päätti, että lapsi olisi saatava päiväunille. Koska ulkona oli hirveä sää, hän päätti kokeilla asettaa Louien lastenvaunuihin television eteen ja "teeskennellä ulkoilua" videon avulla.

Ratkaisua epätoivoisesti etsinyt Nicole ei voinut uskoa, että YouTubesta löytynyt kävelyvideo todella nukutti lapsen minuuteissa.

– En voinut uskoa sitä. Tuntui kuin olisin todistanut ihmettä. Menin kunnon suihkuun, föönasin hiukseni ja kun olin valmis, Louie oli hereillä ja menimme viettämään kivaa päivää ulkona, Nicole kuvailee.

Niksi parantanut elämää

Nyt Louie nukahtaa päivittäin videonsa ansiosta nopeasti ja Nicole ehtii pojan unien aikana hoitaa omia asioitaan. Kun Nicole lapsineen lähtee ulos, Louie pysyy hereillä, ja perhe onkin videokikan keksimisen jälkeen ulkoillut enemmän.

– Rakastan olla äiti. Se on mahtavaa, ja Louie on mahtava, Nicole kehuu.

Kritisoijia hän ei kuuntele.

– Ihmiset voivat ihmetellä, miksemme oikeasti mene kävelylle puistoon, mutta menemme ulos ja nyt hän on itse asiassa hereillä, voi nauttia siitä ja leikkiä. Lisäksi olemme liittyneet moniin leikkiryhmiin. Siitä on todella pojalle hyötyä.

Lue myös:

    Uusimmat