Odottava äiti oletti saaneensa lahjaksi hameen ja puki sen ylleen – totuus paljastui vasta töissä

10:41
Näin käytät turvakaukaloa oikein ja varmistat lapsesi turvallisuuden

Kun ensimmäistä lastaan odottava Lori sai ystävältään lahjaksi raidallisen kankaan, hän oletti sen olevan hame. Hupaisa totuus paljastui vasta työpaikalla!

Bloggaaja Lori Farrellista tulee pian äiti. Hän huvitti seuraajiaan kertomalla asuvalinnastaan, joka osoittautui kaikkea muuta kuin äitiysvaatteeksi.

Pukeutui vahingossa auton istuinsuojaan

Suosioon nousseessa kuvassa Lorilla on yllään mustavalkoraidallinen "mekko".

– Jos koet tänään olevasi epäonnistunut, tiedä, että puin ylleni lastenistuimen suojuksen, jonka ystäväni antoi minulle, koska luulin sitä hameeksi, Lori tunnusti kuvan yhteydessä.

Erkoinen tuotelahja hämmensi

Lori kertoi Huffington Postille, että saa ensimmäisen lapsensa kesällä 2019. Hän oli saanut vauvatuotteita ystävältään. Mukana oli esimerkiksi leluja, kenkiä, vauvan kantokoppa – ja tietenkin istuimen suojus.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Kun kaivoin ulos raidallisen jutun, en oikein tiennyt, mikä se on. Se ei ollut paketissa, vaan vaatteiden ja peittojen seassa, Lori kuvaa.

Lori päätteli, että kyseessä on hame; hän oletti rypytettyjen saumojen viittaavaan äitiysvaatteeseen.

Totuus paljastui vasta työpaikalla

Lori puki "vaatteen" ylleen työpaikalleen siitä huolimatta, että tuotteen pesulappu oli sijoitettu oudosti eteen.

– Käänsin hameen ympäri piilottaakseni lapun ja menin töihin. Vitsailin äitini kanssa puhelimessa, etten ollut ihan varma, onko hameeni hame, mutta että se näytti söpöltä enkä välittänyt.

Töissä ollessaan Lori päätti googlettaa hameen valmistajan. Hän tajusi virheensä: kyseessä oli Mom Boss 4-in-1 Multi-Use Cover -niminen suojus, jolla voi peittää esimerkiksi vauvan turvakaukalon.

Jopa istuinsuojan valmistaja jakoi kuvan

Lori pyysi työtoveriaan ottaman kuvan asuvalinnastaan. Hän päätti jakaa sen myös Facebookissa. Suosio oli taattu: kymmenet tuhannet ihmiset huvittuivat kuvasta, ja jopa istuinsuojan valmistanut yritys jakoi otoksen!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Siskoni ehdotti, että teen julkaisusta julkisen, mutta en osannut odottaa huomiota, jonka saisin. Olin ilahtunut, kun sitä oli jaettu 19 kertaa. Nyt tuo luku on yli 50 000, Lori kuvaa.

Lori iloitsee siitä, että hänen "asuvalintansa" toi ihmisille iloa.

– Toivon, että ihmiset saavat siitä hyvät naurut, ja vaikuttaa, että he ovatkin saaneet.

Kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset jutut löydät täältä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja