Äiti Amma jakaa tuhansia halauksia Espoossa – paikalle odotetaan jopa kymmentä tuhatta kävijää

5:43

Hyväntekijänä eri puolilla maailmaa tunnettu Äiti Amma jakaa viisauttaan ja halauksia kahden päivän ajan Espoossa.

MTV Uutiset Liven toimittaja Sanna Taskinen arvioi paikan päältä, että kahden päivän aikana tapahtumaan odotetaan jopa kymmentä tuhatta kävijää.

Äiti Amma oli meditoinut yleisön kanssa 40 minuutin ajan, minkä jälkeen hän alkoi jakaa ihmisille halauksia vuoronumeroilla. Amman arvioidaan halanneen elämänsä aikana jo 39 miljoonaa ihmistä.

Suomen Amma-keskus ry:n tiedottaja Antti-Juhani Wihuri kertoi MTV Uutiset livelle uskovansa, että ihmiset kaipaavat nykyisessä maailmantilanteessa esikuvia, jotka voivat tarjota rakkaudellista viisauttaan ja rauhan sanomaa.

– Jokainen kymmenestä tuhannesta on löytänyt hyvän syyn (saapua paikalle). Tässä ajassa ihmiset etsivät merkitystä, sillä maailman tila on sellainen.

Wihurin mukaan tapahtumaan saapuu runsaasti ihmisiä myös muista maista. Amma keskuksen mukaan Amma tunnetaan rauhan, rakkauden ja pyyteettömän palvelutyön lähettiläänä, joka jakaa myötätuntoaan syleilemällä.

Hänen koko elämänsä on omistettu kärsimyksen ja köyhyyden lievittämiselle. Amma inspiroi ihmisiä ja muuttaa maailmaa niin halauksensa, henkisen viisautensa kuin laajan Embracing the World –hyväntekeväisyystyönsä kautta. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja